Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a explicat motivul convocării lui Lobonţ! Cine a făcut lista "tricolorilor"

Mihai Stoichiţă a explicat motivul convocării lui Lobonţ! Cine a făcut lista "tricolorilor"

Echipa națională

Comentarii

Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, a explicat motivul pentru care Bogdan Lobonţ a fost chemat la echipa naţională, după 4 ani de absenţă. Cine a făcut lista covocărilor şi ce se aşteaptă de la portarul Romei.

24 jucători care evoluează la cluburi din afara ţării au fost chemaţi la naţională pentru partidele cu Kazahstan din 5 octombrie, şi Danemarca, 8 octombrie, ultimele din grupa de calificare la Campionatul Mondial - Rusia 2018. Mihai Stoichiţă a mărturisit cu s-au făcut convocările.

"Bineinteles, eu am făcut lista convocaţilor. Eu am cautat să aleg cat mai multi fotbalişti de unde el să îşi aleagă pentru meciul respectiv. Lobont e al ptrulea pe lista portarilor, dar Lobonţ a fost mereu un catalizator pentru vestiarul naţionalei, dar si al Romei din ce ştiu eu şi chiar dacă nu joacă la Roma, e acolo pentru că e un om extraordinar şi ştie cum să-şi mobilizeze colegii. 

E ca mersul pe bicicletă. Nu cred că se uită dacă joci fotbal şi te pregăteşti la nivel profesionist la Roma, nu cred ca uiţi fotbalul. Vreţi să vă mai spun ceva despre convocari? Nu le fac de capul meu, totuşi", a declarat Mihai Stoichiţă la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: echipa nationalalistaconvocaristoichitalobontcontra 

viewscnt
Articole similare