Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Milan - Dortmund | Italienii au doar varianta victoriei

Milan - Dortmund | Italienii au doar varianta victoriei

Publicitate

Comentarii

Milan trebuie să se descurce fără Leao în cel mai important meci de pe San Siro din acestă toamnă. O victorie cu Dortmund îi duce pe italieni cu pas în optimile Champions League. Altfel, riscă să îşi ia adio de la calificare. Milan este cotată cu prima şansă, însă nemţii nu sunt deloc un adversar comod.

Milan - Dortmund, ora 22:00, Orange Sport 1

Milan are infirmeria plină înaintea meciului cu Dortmund. Leao, Kjaer, Kalulu, Okafor, Musah şi Bennacer sunt accidentaţi. Chiar şi fără ei, echipa lui Pioli a dovedit că rămâne o forţă. A învins-o, în week-end, pe Fiorentina (1-0) într-un meci în care nu s-a bazat nici pe Giroud. Cu siguranţă, absenţa lui Leao va cântări cel mai mult. În locul său va juca americanul Pulisic, cel mai reuşit transfer al ”rossonerilor” din această vară. Nigerianul Chukwueze va evolua în banda stângă, în timp ce linia de mijloc îi va avea în componenţă pe Krunic, Reijnders şi Loftus-Cheek. Nici Dortmund nu are lotul complet. Nmecha şi Sabitzer s-au accidentat în victoria (4-2) cu Gladbach din campionat. Atacanţii Haller şi Adeyemi au şi ei probleme medicale. În tur, Dortmund şi Milan au oferit un joc închis, cu puţine ocazii (0-0). Acum, miza este mult mai mare. Dortmund are 7 puncte, în timp ce Milan a strâns doar 5. Între ele mai este şi PSG cu şase puncte, iar Newcastle este ultima în grupă, cu 4 puncte. O victorie pe San Siro îi trimite pe nemţi direct în optimile Champions League. În schimb, echipa lui Pioli mai are de luptat şi în ultima etapă, chiar dacă se impune în faţa Borussiei. La Betano, meciul beneficiază de MegaCotă pentru un pariu la solişti (2.18 pentru victoria gazdelor şi 3.55 pentru un succes al echipei lui Terzic).

Speranţele Milanului stau în Giroud

La 37 de ani, francezul Giroud rămâne cel mai important om din atacul Milanului. În Serie A, a marcat de şapte ori în 11 partide. În Champions League, a înscris doar o dată, însă golul său înseamnă 50% din totalul reuşitelor Milanului în grupă. Giroud are cotă 2.50 la Betano ca să dea cel puţin două şuturi pe poarta lui Dortmund. Cota este mai mare pentru un gol marcat (2.72). Nemţii îl au în atac pe Fullkrug, jucătorul transferat cu 13 milioane de la Werder Bremen în ultima zi de mercato. Fullkrug are patru goluri în Bundesliga şi unul în Champions League. 3.60 este cota la Betano pentru ca Fullkrug să înscrie primul lui gol din carieră pe San Siro. 

Echipe probabile:

Milan: Maignan; Calabria, Tomori, Thiaw, Hernandez; Krunic, Reijnders; Chukwueze, Loftus-Cheek, Pulisic; Giroud
Dortmund: Kobel; Sule, Hummels, Schlotterbeck, Ryerson; Can, Sabitzer; Reus, Brandt, Malen; Fullkrug

Afla mai multe despre: ac milanborussia dortmundliga campioniloradvertorial 

viewscnt
Articole similare