Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mingea a fost problema! Guardiola a găsit vinovatul după ce City s-a calificat cu greu în runda viitoare a Cupei Ligii Angliei

Mingea a fost problema! Guardiola a găsit vinovatul după ce City s-a calificat cu greu în runda viitoare a Cupei Ligii Angliei
Comentarii

Manchester City a trecut de Wolverhampton, în runda a patra a Cupei Ligii Angliei, după loviturile de departajare, scor 4-1.

După partidă, Pep Guardiola a susţinut că jucătorii săi nu au putut marca deoarece ”balonul e prea uşor şi sare de colo-colo. E marketing, bani, ok, dar nu pentru o competiţie serioasă”.

A fost primul meci al lui Manchester, în acest sezon, în care echipa pregătită de antrenorul spaniol nu a reuşit să marcheze în timpul regulamentar de joc.

Supărat că echipa sa a fost la un pas să rateze calificarea, Pep Guardiola a dat vina pe mingea cu care se joacă în Cupa Ligii Angliei.

"Acest balon, Mitre, e prea uşor. Sare dintr-o parte-n alta, nu poate fi controlat. E imposibil să marchezi cu o asemenea minge. Şi nu vreau să pară o scuză. Jucătorii au venit la mine şi mi-au zis: «Mister, ce-i asta?!"». Îmi pare rău, Carabao Cup, însă nu e un balon serios pentru o competiţie de acest nivel. E marketing, bani, ok. Dar nu-i acceptabil. N-are greutate, nimic. Toţi se plâng de el", a spus Guardiola.

Preşedintele lui Wolverhamtpon îl contrazice însă: "Este vorba despre aceeaşi minge cu care noi jucăm şi în Championship. Singura diferenţă e culoarea".

Descrierea tehnică a mingii Mitre Delta EFL: "O suprafaţă unică imprimată, proiectată cu tehnologia revoluţionară Hyperseam pentru viteză, control şi durabilitate sporite. E prevăzută cu cusături lipite, pentru a nu pătrunde apă".

Afla mai multe despre: manchester citycupei anglieipep guardiola,  

viewscnt
Articole similare