Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a părăsit România şi e aşteptat pe banca unui GIGANT din fotbalul european | EXCLUSIV

Mircea Lucescu a părăsit România şi e aşteptat pe banca unui GIGANT din fotbalul european | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Dinamoviştii încă mai speră la venirea lui Mircea Lucescu (78 de ani) la club, în orice formă, însă vor trebui să mai aştepte.

Din informaţiile Orange Sport, Mircea Lucescu se află în Turcia, în aceste zile, acolo unde nu este exclus să fi reluat discuţiile cu şefii celor de la Beşiktaş Istanbul.

Tensiuni mari la Beşiktaş şi după venirea lui Fernando Santos

Beşiktaş Istanbul are parte de un sezon ratat, iar şefii sunt disperaţi. Vor neapărat să aducă pe cineva care să reducă distanţa valorică creată de către rivalele Fenerbahce şi Galatasaray, care se bat pentru titlu la câte 24 de puncte avans fiecare! 

Başkanii l-au numit, recent, în funcţia de antrenor pe fostul selecţioner al Portugaliei, Fernando Santos, însă jocul nu convinge deloc. 

Cu Fernando Santos pe bancă, Beşiktaş a înregistrat două victorii în campionat (3-0 cu Karagumruk şi 2-0 cu Trabzonspor), două înfrângeri (0-1 cu Sivasspor şi 0-4 cu Pendikspor) şi o remiză (0-0 cu Adana Demirspor). Golaveraj: 5-5.

Suporterii celor de la Beşiktaş sunt furioşi după acest parcurs. Aveau pretenţia ca şefii formaţiei din Istanbul să găsească un tehnician capabil să ofere din nou speranţă, chiar dacă sezonul este compromis. Cele mai dorite şi vehiculate nume ale suporterilor au fost Mircea Lucescu şi Sergen Yalcin.

  • Există chiar un conflict de la distanţă între fanii lui Beşiktaş care îl doreau pe Mircea Lucescu la echipă şi cei care, la un moment, l-au considerat pe Il Luce ca fiind prea bătrân.

Totuşi, cu doar două victorii în ultimele cinci etape din Superlig, viitorul lui Fernando Santos pare să fie unul sumbru. Sunt foarte mari şanse ca portughezul să fie păstrat până în vară, apoi să-i fie reziliat contractul.

Plecarea lui Fernando Santos, perfectă pentru venirea lui Mircea Lucescu?

La începutul acestui an, Mircea Lucescu a recunoscut că a refuzat propunerea celor de la Beşiktaş, deoarece nu dorea să preia echipa la mijlocul sezonului, cu date pe care le moşteneşte şi nu le poate gestiona după bunul plac.

Aşadar, dacă va pleca Fernando Santos la finalul sezonului, Mircea Lucescu are cele mai mari şanse să preia echipa.

M-am întâlnit cu ei, cu directorul general, am vorbit aproximativ cinci ore. Le-am spus ce greşeli s-au făcut la echipă, le-am oferit câteva sfaturi din experienţa mea.

Am avut o perioadă foarte bună la Beşiktaş (n.r. – doi ani a pregătit echipa Mircea Lucescu), am câştigat titlul. Am fost campioni în anul centenarului. Nici Galatasaray, nici Fenerbahce nu au reuşit asta.

Mi-am expus foarte clar ideile. Nu preiau echipa în mijlocul campionatului. Dar, dacă se pune problema de a începe competiţia, anul viitor, ca antrenor al echipei, sunt de acord. Propunerea lor a fost să conduc Beşiktaş şase luni, iar, ulterior, dacă vreau şi ne înţelegem, să continuăm.

Formaţia nu mai are nicio şansă să lupte pentru titlu, iar eu am fost obişnuit să antrenez echipe care se băteau pentru campionat. Am nevoie de timp pentru a reconstrui ceea ce a fost distrus. Deci, exclus acum, dar, dacă este de la vară, iau în considerare propunerea”, a declarat Mircea Lucescu, într-un interviu acordat celor de la iamsport.ro.

Afla mai multe despre: mircea lucescubesiktasfernando santos,  

viewscnt
Articole similare