Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu se bucură de verdictul primit de Simona Halep de la TAS: ”Este o victorie mai mare decât un Grand Slam”

Mircea Lucescu se bucură de verdictul primit de Simona Halep de la TAS: ”Este o victorie mai mare decât un Grand Slam”

Simona Halep

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) a reacţionat şi el cu privire la vestea momentului primită de Simona Halep (32 de ani) de la TAS.

Simona Halep a primit o veste excelentă în cursul zilei de marţi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anunţat că suspendarea româncei a fost redusă de la patru ani la doar nouă luni.

Astfel, jucătoarea în vârstă de 32 de ani îşi poate relua activitatea şi are posibilitatea să revină imediat în circuitul WTA. Primul turneu al care ar putea lua parte este cel de la Miami, programat în periaoda în perioada 19-31 martie.

Reacţia lui Mircea Lucescu după verdictul primit de Halep

După această veste minunată primită de Simona Halep, au curs reacţiile, iar Mircea Lucescu se numără şi el printre cei care s-au bucurat după verdictul TAS.

”E o satisfacţie extraordinară, pentru că şi-a dovedit nevinovăţia. O aştept cât mai repede la turnee. Nici nu mai contează dacă pierde sau câştigă. A dus o lupta formidabilă şi ei au dovedit că sunt superficiali.

A dovedit tenacitate, n-a cedat şi aceasta este o victorie mai mare decât un Grand Slam. Asta arată că nu poţi să te bazezi pe o singură instanţă”, a spus Lucescu, citat de Prosport.

Comunicatul postat marţi de Tribunalul Arbitral al Sportului (TAS) a stârnit nenumărate reacţii şi în presa internaţională.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep în circuitul WTA a fost pe data de 29 august 2022. Constănţeanca pierdea surprinzător în faţa unei ucrainence anonime, Daria Snigur, 2-6, 6-0, 4-6, în primul tur al Grand Slam-ului de la US Open.

Afla mai multe despre: simona haleptenismircea lucescutas 

viewscnt
Articole similare