Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Sandu dezvăluie câţi bani a pierdut FRF din cauza lui Christoph Daum

Mircea Sandu dezvăluie câţi bani a pierdut FRF din cauza lui Christoph Daum

Echipa națională

Comentarii

Mircea Sandu susţine că aducerea lui Christoph Daum a provocat o daună de 10 milioane de euro în bugetul Federaţiei Române de Fotbal. Mare parte din suma adusă în discuţie ar fi reprezentat bonusul de calificare la Cupa Mondială din 2018.

Cu Daum pe bancă, România a avut cea mai slabă campanie de calificare la Cupa Mondială. ”Tricolorii” au terminat doar pe locul patru în grupă, în spatele Poloniei, Danemarcei şi Muntenegrului. Mircea Sandu este de părere că România ar fi avut şanse să meargă la turneul final din Rusia, dacă Daum ar fi fost schimbat mult mai devreme:

”Din punctul meu de vedere, între 18 şi 20 de puncte ca să fim locul doi, în mod cert la baraj. Polonia pornea, într-adevăr, favorită, dar cu Danemarca şi în jos n-ar fi trebuit să fie probleme [...] Fiind zece meciuri în economia totală, deci 30 de puncte, dacă după primele patru meciuri nu aveam un număr de puncte pe care eu îl consideram necesar pentru a avea şanse, trebuia schimbat”, a declarat Mircea Sandu într-un interviu pentru ProSport.ro.

Fostul preşedinte FRF este de părere că toată ”afacerea Daum” a însemna un minus de 10 milioane de euro: ”Daum venea şi pe 200.000, credeţi-mă! Dar nu aveam nevoie de Daum! Pentru că nu s-a pierdut doar un milion şi cât s-a plătit toată echipa lui, prin această necalificare, s-au pierdut mult mai mulţi bani, peste zece milioane de euro”, a mai spus Mircea Sandu.

Afla mai multe despre: romaniamircea sanduchristoph daumfrf 

viewscnt
Articole similare