Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, de neclintit! "Nu schimb strategia cu Anglia". Un fotbalist important poate reveni în naţională

Mirel Rădoi, de neclintit! "Nu schimb strategia cu Anglia". Un fotbalist important poate reveni în naţională
Comentarii

Selecţionerul Mirel Rădoi a anunţat că nu va schimba strategia ofensivă pentru meciul cu Anglia. De asemenea, a anunţat că Gabi Tamaş ar putea reveni în lot. Andrei Ivan a oferit şi el declaraţii înaintea meciului de duminică.

Naţionala României joacă împotriva Angliei, duminică, de la ora 19:00, la Middlesbrough. Înaintea partidei, selecţionerul Mirel Rădoi şi atacantul Andrei Ivan au prefaţat partida. 

Gabi Tamaş ar putea reveni la naţională. Mirel Rădoi, înainte de Anglia - România

"Sunt aici, voi încerca până la final. Cum ştiţi, e o clauză în contract din partea federaţiei şi din partea mea. Dacă achit clauz, plec. Dacă voi fi dat afară, federaţia achită. De lunea trecută nu am citit nimic, dar bănuiesc că sunt cam aceleaşi cinci, şase, şapte persoane, care apar când România pierde un meci. Vedem ce va fi, pentru că e greu să mă pun în poziţia suporterilor. Mă pun în locul lor şi să vezi că naţionala are multe meciuri în care nu câştigă. Jucătorii nu mai au nevoie de nicio motivaţie cu Anglia.

Chiar dacă am avut antrenori foarte buni, am încercat să iau de la fiecare ceva, nu neapărat să copiez. Nu schimb strategia, nu o voi face. Dacă eu nu-mi revin, e greu să le cer jucătorilor acest lucru. Dacă mereu sunt trăiri pentru mine, nu o să le las jucătorilor impresia că suntem afectaţi. Dacă am fost foarte supărat, a fost după meciul cu Armenia. Încercăm să nu le arătăm cât de afectaţi suntem noi. 

Gabi Tamaş e pe lista noastră, vom vedea la momentul oprortun, în septembrie, dacă e nevoie de el la naţională. Vedem dacă apelăm la el. E clar că dacă vorbim despre experienţă are cea mai mare experienţă. Creşte de la meci la meci", a declarat Mirel Rădoi. 

Andrei Ivan: "Aş putea să joc şi în Premier League, şi în Championship"

"Va fi un meci foarte greu. La EURO am câştigat, a fost o bucurie mare pentru noi. Sperăm să ieşim victorioşi de pe teren. Nu suntem blocaţi psihic. Ne simţim bine, am lucrat bine la antrenamente şi vom face un meci mare mâine. Va fi un meci important pentru cariera mea, o să dau tot când ies pe teren şi să câştigăm mâine. Îmi propun să marchez, cu viteză, e calitatea mea. Da, aş putea să joc şi în Premier League, şi în Championship, dar ar fi foarte greu. Ştiu ce trebuie să fac atunci când intru pe teren şi trebuie să ieşim bine şi câştigători", a declarat atacantul Universităţii Craiova, Andrei Ivan. 

În primul amical de la reunirea tricolorilor, naţionala lui Mirel Rădoi a pierdut la Ploieşti în faţa Georgiei, scor 2-1. 

 

Afla mai multe despre: mirel radoianglia romaniaechipa nationalamirel radoi anglia romania 

viewscnt
Articole similare