Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă a făcut SHOW la conferinţa de presă: ”Am fost o familie vitregă la Dinamo, dar acum şi-a intrat tăticul în rol” :)

Miriuţă a făcut SHOW la conferinţa de presă: ”Am fost o familie vitregă la Dinamo, dar acum şi-a intrat tăticul în rol” :)

Dinamo București

Comentarii

Vasile Miriuţă a fost bine dispus la conferinţa de presă de înaintea meciului cu Concordia Chiajna, programat luni, de la ora 20:45, pe Telekom Sport 1.

Şeful lui Dinamo a recunoscut că lucrurile n-au fost deloc roz la început, însă din noiembrie, Dinamo a devenit din nou o familie în toată regula.

”La început, trebuie să recunosc, în septembrie, octombrie n-am fost o familie nici pe departe. Am fost o familie, dar din aia vitregă, aşa. Dar cu staff-ul meu şi cu ajutorul lor în primul rând, acum suntem, de la sfărşitul lui noiembrie, familia Dinamo”, a recunoscut Miriuţă.

Imediat a fost întrebat dacă ”tăticul” şi-a intrat în rol :), iar antrenorul lui Dinamo a gustat gluma: ”Tati! I-aş adopta pe toţi, dar îţi trebuie bani să-i creşti pe toţi, nu poţi. Ei şi vor bani mulţi. Nu, Daniele? (nr. Daniel Popa)? Sau tu nu? Nu, el vrea sa deie goluri şi după aia să câştige bani”, s-a muzat Miriuţă.

Afla mai multe despre: miriutadinamoconcordialiga 1 

viewscnt
Articole similare