Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă ameninţă liderul înaintea meciului direct!

Miriuţă ameninţă liderul înaintea meciului direct!

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul Concordiei Chiajna, Vasile Miriuţă, are speranţe mari de la meciul cu CFR Cluj, de duminică, ora 18:00, în direct la Telekom Sport şi LIVE cu VIDEO în timp real pe telekomsport.ro

“Orice e posibil.  Nu e uşor, întâlnim cea mai în formă echipă din campionat, au un antrenor foarte bun, jucători foarte buni, cu majoritatea am lucrat. Noi suntem pe un drum foarte bun, am mai pierdut nişte jocuri, dar am arătat bine. Băieţii au prins şi ei încredere, nu ne este frică de nimeni. Aşteptăm CFR-ul duminică şi vom juca la victorie. Să nu credeţi că vine CFR-ul şi ne vom băga în 16 metri. Mie îmi place să joc ofensiv, aşa vom juca şi acum. Nu avem nimic de pierdut. Am o relaţie excelentă cu toată lumea de acolo, am rămas în relaţii bune. E un meci pe care trebuie să-l câştigăm, pentru a ieşi din zona în care ne aflăm. Deocamdată nu am făcut nimic, am câştigat doar un meci, la Mediaş. Trebuie să continuăm pe linia asta. Şi cred că un egal cu CFR e un rezultat pozitiv pentru noi, având în vedere ce loc are CFR acum”, a declarat Miriuţă.

Referitor la întreruperea negocierilor dintre conducerea FRF şi Dan Petrescu pentru preluarea postului de selecţioner, Miriuţă a afirmat că nu a pregătit meciul cu CFR Cluj în funcţie de această variantă şi că în opinia sa Ioan Andone ar fi cel mai potrivit să conducă naţionala.

“Eu nu m-am gândit să pregătesc meciul în funcţie dacă pleacă sau nu Dan Petrescu la CFR. Eu cred că nu îl lasă să plece pentru că acolo s-a construit un proiect în jurul lui Dan Petrescu. Ar fi şi păcat să renunţe, pentru că este un proiect foarte frumos acolo, chiar dacă se spune că echipa naţională nu se refuză. I-au adus toţi jucătorii pe care i-a vrut. S-au vehiculat multe nume pentru naţională, dar eu tot timpul am spus de Gică Hagi, dar el nu vrea pentru că are acel proiect. De Andone nu a zis nimieni nimic, deşi a câştigat cupe, campionate. Acum e liber de contract şi eu l-aş fi văzut acum pe Ioan Andone la echipa naţională. E un antrenor cu experienţă, a antrenat afară, nu ştiu de ce nu a vorbit nimeni de Andone. Îţi trebuie un antrenor cu experienţă acolo. Acum se ştie că va fi un antrenor român şi eu îi urez succes, indiferent cine va fi”, a spus Vasile Miriuţă.

Afla mai multe despre: vasile miriuţăconcordia chiajnacfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare