Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă, dezamăgit de un dinamovist: ”Trebuie să-şi schimbe atitudinea”. Ce spune despre ”fiii rătăcitori”

Miriuţă, dezamăgit de un dinamovist: ”Trebuie să-şi schimbe atitudinea”. Ce spune despre ”fiii rătăcitori”

Superliga

Comentarii

Vasile Miriuţă a vorbit într-o conferinţă de presă despre meciul cu Concordia, programat miercuri, de la ora 16:30, ÎN DIRECT pe Telekom Sport 1.

”Nu mai putem face paşi greşiţi. Am o relaţie bună cu jucătorii de la Concordia. Este normal să rămâi prieteni după două luni. Cei de la Chiajna mă cunosc foarte bine. Important e să jucăm ca în prima repriză cu Steaua. Nu pot să schimb multe lucruri în acest moment. Costache este suspendat. Vor exista câteva modificări în primul 11

Acum, nu mai putem aduce pe nimic. Ăsta-i lotul, unul foarte bun. Am început să ne cunoaştem foarte bine. Sunt sigur că vom face o treabă foarte bună împreună. Ei mă cunosc, ştiu ce vreau de la ei. Mâine trebuie să câştigăm, să intrăm în play-off şi nu vom mai ieşi de acolo”, a declarat noul antrenor al lui Dinamo.

Vasile Miriuţă a mai discutat despre situaţia lui Bokila, care după ce a făcut un joc modest cu FCSB, a mers direct la o un restaurant turcesc pentru a mânca un kebab.

”Sunt dezamăgit de Bokila. Sper că a înţeles ce i-am zis şi sper să aibă altă atitudine. Joacă la Dinamo Bucureşti!”, a mai spus Miriuţă la conferinţa de presă.

Noul antrenor al lui Dinamo îşi doreşte să aducă înapoi anumiţi jucători aflaţi sub contract cu echipa din Ştefan cel Mare, dar care joacă la alte formaţii din Liga 1, sub formă de împrumut.

”Avem nişte tineri foarte buni care sunt împrumutaţi în ţară. Trebuie să se întoarcă fiii rătăcitori. De Popescu, de Popa. Sunt copii noştri, sunt crescuţi aici. Dacă şefii mei sunt de acord, îi vom lua în iarnă”, a încheiat Miriuţă.

 

Afla mai multe despre: liga 1dinamofcsbvasile miriutabokila 

viewscnt
Articole similare