Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Miriuţă: "N-am dat gol din ofsaid de când sunt eu aici. Culorile alb şi roşu îi deranjează pe unii"

Miriuţă: "N-am dat gol din ofsaid de când sunt eu aici. Culorile alb şi roşu îi deranjează pe unii"

Dinamo București

Comentarii

Tehnicianul echipei Dinamo, Vasile Miriuţă, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu înţelege de ce se tot vorbeşte de arbitraj, el precizând că de când este la gruparea bucureşteană elevii săi nu au avut niciun gol din ofsaid validat sau un penalti acordat incorect.

"Nu ştiu ce se tot vorbeşte de arbitraj. La Iaşi a dat Steliano gol valabil, 11 metri clar la Salomao, la Sepsi a dat primul gol Nemec, al doilea gol din fază fixă, al treilea l-a dat Salomao de pe 16 metri şut. Cu Voluntari am dat două goluri din faze fixe. Despre ce arbitraj vorbim aici? Hai să nu luăm din meritele jucătorilor lui Dinamo.

N-am dat nici un gol din ofsaid de când sunt aici sau dintr-un penalti care să zici că nu a fost penalti. Dar culorile astea alb-roşu poate îi deranjează pe unii. Noi, antrenorii, să ne vedem în primul rând de echipa noastră şi de jocul nostru, să lăsăm arbitrajul în pace. Nu ştiu cine ne va arbitra, dar sunt sigur că va dori să arbitreze corect. Nici nu-mi fac probleme", a spus Miriuţă.

Dinamo întâlneşte echipa ACS Poli Timişoara, luni, în deplasare, de la ora 20.00, în etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din acest an.

Afla mai multe despre: vasile miriutadinamotimisoaraliga 1 

viewscnt
Articole similare