Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Misterul a fost spulberat. De ce a lipsit Buffon de la meciul cu Sampdoria

Misterul a fost spulberat. De ce a lipsit Buffon de la meciul cu Sampdoria

Juventus

Comentarii

Massimiliano Allegri a explicat motivele pentru care Gianluigi Buffon şi Andrea Barzagli au fost lăsaţi în afara lotului pentru meciului cu Sampdoria. Juventus a pierdut cu 3-2 în faţa Sampdoriei, după ce a fost condusă cu 3-0 până în minutul 90.

Pentru meciul cu Sampdoria, Allegri a decis să-i lase în afara lotului pe Buffon şi Barzagli, o decizie surprinzătoare pentru suporteri. Însă antrenorul lui Juventus a explicat că cei doi încă sunt afectaţi de ratarea calificării la Cupa Mondială. Italia nu s-a calificat la Mondial, pentru prima dată în ultimii 60 de ani. ”Squadra Azzurra” a fost eliminată de Suedia la baraj şi i-a spulberat visul lui Buffon, care ar fi bifat a şasea Cupă Mondială din carieră.

Massimiliano Allegri spune că portarul în vârstă de 39 de ani încă este foarte afectat. La fel şi Andrea Barzagli, care şi el şi-a anunţat retragerea din naţional Italiei:

”Ei trebuie să treacă peste dezamăgire. Au stat 15 zile la echipa naţională, au avut un consum fizic serios, dar mai ales psihic. Pentru Buffon, putea să fie a şasea Cupă Mondială şi dezamăgirea a fost foarte mare. Dar l-am văzut în formă. A avut o reacţie bună”, a declarat Allegri, potrivit Mirror Football.

Afla mai multe despre: buffonbarzaglijuventussampdoria 

viewscnt
Articole similare