Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mizează pe stângaci! Mourinho a pus ochii pe patru super-jucători!

Mizează pe stângaci! Mourinho a pus ochii pe patru super-jucători!
Comentarii

Jose Mourinho caută să consolideze lotul lui Manchester United în această iarnă şi şi-a alcătuit lista de cumpărături. Printre ţintele portughezului sunt numai jucători de picior stâng!

După experimentele eşuate cu Moyes şi van Gaal, Jose Mourinho pare să fi adus Manchester United înapoi unde îi e locul. Totuşi, portughezul îşi doreşte în continuare jucători de valoare pentru a consolida lotul ”diavolilor”. Conform publicaţiei britanice Daily Mail, lista lui Mourinho ar cuprinde patru super-jucători, un detaliu interesant fiind faptul că toţi sunt fotbalişti de picior stâng. 

După ce s-au luptat cu Real Madrid pentru el în 2013, United încă a rămas cu gândul la Bale. Galezul este dorit pe Old Trafford, alături de un alt star din Primera: Antoine Griezmann! În afară de cei doi, Jose Mourinho şi-ar mai dori doi jucători de la rivalele din Premier League: Ozil de la Arsenal şi Danny Rose de la Tottenham.

Tehnicianul portughez a mai colaborat cu Ozil şi la Real Madrid şi şi-ar dori să-l aibă din nou sub bagheta sa şi la Manchester, însă pentru semnătura lui va trebui să se lupte cu Barcelona, catalanii manifestându-şi şi ei interesul pentru mijlocaşul lui Arsenal.

Afla mai multe despre: manchester unitedmourinhotransfergareth balegriezmannreal madridozildanny rose 

viewscnt
Articole similare