Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM nu s-a mai abţinut după 1-2 cu Lugano. Cele patru faze care au dat peste cap grupa din Europa League

MM nu s-a mai abţinut după 1-2 cu Lugano. Cele patru faze care au dat peste cap grupa din Europa Leaguegalerie foto
Comentarii

FCSB a încheiat pe locul 2 Grupa G din Liga Europa şi se pregăteşte de primăvara europeană, însă va avea parte de un adversar mai dificil decât în situaţia în care ar fi reuşit să câştige grupa.

După primele trei etape, roş-albaştrii aveau maxim de puncte şi păreau siguri de câştigarea grupei, însă două înfrângeri în ultimele două partide au făcut ca FCSB să cadă pe locul 2, după Viktoria Plzen.

Mihai Stoica spune însă că situaţia ar fi fost mult diferită, daca FCSB ar fi beneficiat de măcar o lovitură de la 11 metri. Oficialul vicecampioanei acuză patru momente din ultimele trei partide, în care FCSB putea primi penalty.

"Înainte de a minimaliza, critica sau jigni, celebrităţile care formează opinii pe la tv ar trebui să se gândească ce s-ar fi întâmplat dacă am fi avut arbitraje corecte. Penalty şi eliminare la 1-1 cu Be'er Sheva (şut Budescu respins cu mâna pe linia porţii), penalty la 0-0 în Cehia (fault clar la Coman) şi DOUĂ penalty-uri clare la 0-1 aseară (Junior şi Tănase, al doilea cu eliminare)", a scris MM Stoica pe Facebook.



Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbeuropa league 

viewscnt
Articole similare