Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica contestă în mod direct arbitrajul din ultimele etape | EXCLUSIV

MM Stoica contestă în mod direct arbitrajul din ultimele etape | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a descris situaţia arbitrilor delegaţi în ultimele etape la meciurile echipelor pe care FCSB le-a întalnit în ultima perioadă.

Florin Andrei a fost primul arbitru vizat de Mihai Stoica în urma deciziilor bizare luate în ultimele partide la care a fost delegat.

Mihai Stoica nu îşi explică deciziile de arbitraj din ultima perioadă

"Florin Andrei greşeşte colosal la meciul U Cluj - Hermmanstadt, refuză un penalty spunând că Daniel Popa simulează şi îi dă cartonaş galben. Se duce la VAR, e chemat la VAR, băi, ai greşit, uită-te că e penalty!

Nu e domnule penalty, e cartonaş galben pentru simulare, eu sunt Florin Andrei şi eu ştiu bine. Apoi este dat la VAR la Sibiu, dezavantajează clar Sibiul la meciul ăla şi e dat la VAR la meciul cu Sibiu.

Noi dăm gol, deschidem scorul, Florin Andrei anulează golul de la VAR spunând că a fost henţ, dar henţul ăla îl vede doar el, că nu se vede bine pe imagine dacă mingea îi vine în piept sau în mâna lui Compagno.

Fiind factic rămâne decizia lui, a lui Florin Andrei, care apoi este din nou delegat la VAR, fiind al doilea meci in etapa respectiva in care a fost delegat. (n.r. Sepsi - FCSB)

De ce îşi poate permite un arbitru sa anuleze un gol când vede o fază neclara?" a fost reacţia lui Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Orange Sport.

MM Stoica nu a uitat nici de incidentul de la Arad, meci în care FCSB a suferit prima înfrângere din campionat, în acest sezon.

 "FCSB are de suferit din cauza arbitrajului. A fost viciere clară la Arad. Vassaras a făcut o chestie foarte gravă, cu filmarea fără provenienţă, pe care a prezentat-o. A încercat o diversiune, cu o filmare pe care cei de la VAR nu au văzut-o." a declarat Mihai Stoica.

Istvan Kovacs a fost şi el criticat, nu doar pentru meciul dintre CFR şi Petrolul, din acest sezon, dar şi de prestaţiile din sezonul trecut.

"Eu niciodată nu spun minciuni! E o minciună pentru unii care neagă evidenţa. Oameni buni, noi vorbim de arbitraj când Kovacs a făcut ce a făcut la barajul cu FC U Craiova. El poate face orice, aşa dă impresia.

Cum poate arbitra aşa? Poate mergea Craiova în cupele europene. Ce a făcut atunci? Iertaţi-mă! Kovacs a dat penalty la Cristea, la meciul cu Craiova, dar mingea i-a venit în piept." a subliniat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicahermannstadt 

viewscnt
Articole similare