Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, despre arbitrajul din FCSB - Rapid 2-2: „Decizie de pus în ramă! Se vede cum îl derutează” | EXCLUSIV

MM Stoica, despre arbitrajul din FCSB - Rapid 2-2: „Decizie de pus în ramă! Se vede cum îl derutează” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a analizat arbitrajul din derby-ul de pe Arena Naţională, încheiat la egalitate între FCSB şi Rapid, scor 2-2.

MM Stoica a vorbit despre arbitrajul lui Marcel Bîrsan din FCSB - Rapid

În prima repriză, la scorul de 2-1 pentru Rapid, giuleştenii au avut un gol anulat. Hasani a trimis mingea în poarta lui Târnovanu, dar golul nu a fost validat din cauza unui ofsaid la Rrahmani. Kosovarul nu a atins mingea, dar Marcel Bîrsan a considerat că îl încurcă pe goalkeeper-ul de la FCSB, care nu a putut interveni la şutul expediat de Hasani din cauza lui.

Prezent în studioul Orange Sport, MM Stoica a avut cuvinte de laudă despre arbitrajul din derby şi spune că golul lui Hasani nu a fost validat din motive corecte.

„Bîrsan a avut un meci foarte greu, pentru că au fost nervi, intrări dure. Eu zic că a fost un arbitraj bun, în orice caz echidistant. Golul Lui Hassani a fost anulat pentru că trebuia anulat.

Rrahmani îl încurcă în mod evident pe Târnovanu şi decizia este de pus în ramă. Nu ai voie să validezi un asemenea gol. Târnovanu nici măcar nu pleacă după minge pentru că aşteaptă să vadă ce face Rrahmani. Îl derutează în mod evident”, a spus MM Stoica la Orange Sport.

”Rezultat viciat”. Angelescu, cu tunurile pe arbitrajul din FCSB - Rapid 2-2: ”Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate aşa ceva!”

”Nu sunt mulţumit de rezultat, pentru că sută la sută este viciat. Ne-au scos mingea din poartă. Nu se poate aşa ceva! Am avut gol valabil la Hasani, la 0-0, nu se uită nimeni. Avem gol valabil, ne-o scoate din poartă.

La faza golului de 2-2 iese mingea în aut de poartă. În minutul 80 avem penalty. Pe Hromada l-a accidentat foarte grav, a lăsat faza să continue. De ce a anulat golul? De ce nu s-a dus la VAR? Ar fi fost 3-1 şi se termina meciul. Se vede pe TV cum iese mingea din teren la Olaru.

Radu Petrescu numai aşa face de fiecare dată când ne arbitrează pe noi. FCSB oricum e campioană, dar noi ne batem pentru locul 2, nu se poate să tratezi aşa astfel de faze”, a declarat Angelescu, la Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: mm stoicafcsbrapid 

viewscnt
Articole similare