Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica face dezvăluiri senzaţionale din vestiarul FCSB-ului! Cum se implică patronul în alcătuirea echipei de start: ”Vorbim de cinci ori pe zi”

MM Stoica face dezvăluiri senzaţionale din vestiarul FCSB-ului! Cum se implică patronul în alcătuirea echipei de start: ”Vorbim de cinci ori pe zi”

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a explicat care este influenţa lui Gigi Becali în alcătuirea echipei la FCSB şi a recunoscut că implicarea patronului în viaţa clubului este una totală

"După fiecare meci discutăm despre cum se va face echipa la următoarea partidă. Gigi are pretenţia să ştie tot, care este starea jucătorilor şi să se ia deciziile împreună. Ce-i aşa de grav? Nu vine Gigi să-i spună lui Dică «Băi, eu vreau să-l văd pe Budescu fundaş dreapta şi faci cum îţi spun eu!”». Pentru că Gigi înţelege fenomenul. Gigi poate spune: «Vreau să-l văd şi eu pe-ăsta. E bine să joace sau nu şi de ce?». Gigi este foarte implicat în viaţa echipei.

Eu vorbesc cu Gigi la telefon de cel puţin cinci ori pe zi, mă sună şi avem convorbiri care depăşesc uneori şi o oră. Iar majoritatea subiectelor sunt legate de Steaua.

Gigi a ajuns în ultima vreme, de unde înainte nu se uita la niciun meci de fotbal, să se uite la Grecia – Croaţia, deşi fusese 4-1 în tur. A început să-i placă. E consultat de toată lumea în absolut orice subiect", a explicat Mihai Stoica pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicaechipalotfcsb 

viewscnt
Articole similare