Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica, îngrijorat după ce Ştefan Târnovanu a urlat de durere la meciul cu U Cluj: ”Putea să-i rupă piciorul!” | EXCLUSIV

MM Stoica, îngrijorat după ce Ştefan Târnovanu a urlat de durere la meciul cu U Cluj: ”Putea să-i rupă piciorul!” | EXCLUSIV

U Cluj

Comentarii

Meciul dintre ”U” Cluj şi FCSB s-a încheiat cu o remiză, scor 0-0, în cadrul etapei a 26-a a SuperLigii.

Reacţia lui MM după U Cluj - FCSB

Universitatea Cluj a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu gruparea bucureşteană FCSB, în ultimul meci al etapei a 26-a din Superligă. 

În minutul 66, la un duel în careul lui FCSB, Târnovanu a fost călcat de Robert Silaghi cu crampoanele pe piciorul stâng. Portarul de la FCSB s-a resimţit, dar asta nu a fost de ajuns având în vedere că Robert Silaghi, adversarul de la U Cluj, nu a primit niciun avertisment!

"E binişor Târnovanu. Putea să-i rupă piciorul! Şi faultul ăla a fost fără măsură disciplinară. Nu dai galben la asta? S-a dus pe piciorul lui. Ştiu că dă în minge, dar după se duce pe piciorul lui", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce a declarat Târnovan după meci:

”Cred că trebuie toată echipa felicitată că nu am primit gol. Cu toate că am avut absenţe, puteam câştiga.

Cred că dacă vorbim de titlu, sunt două puncte pierdute. Cum s-a jucat în seara asta, cred că e un rezultat echitabil. În final e ok cum s-a terminat.

Cel mai important e că nu am primit gol. Ofensiva dă goluri şi defensiva câştigă campionate. Nu mi-e frică absolut de nimic şi de nimeni.

Dawa a lipsit din motive personale, am aflat înainte de meci că Pantea are o accidentare gravă. Trebuie să luptăm până la capăt. (n.r, de penalty-ul apărat) Inspiraţie, feeling”, a spus Ştefan Târnovanu, la finalul meciului cu ”U” Cluj.

Emil Boc a intervenit a doua zi după U Cluj - FCSB şi i s-a adresat lui Dan Nistor: "Nu fi supărat. Au mai fost şi alţii"

Afla mai multe despre: ştefan tarnovanuu clujfcsbmm stoica 

viewscnt
Articole similare