Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovenii sunt gata să producă surpriza campionatului, iar Flavius Stoican trimite mesaje războinice: "Îi batem, vedem noi cum!"

Moldovenii sunt gata să producă surpriza campionatului, iar Flavius Stoican trimite mesaje războinice: "Îi batem, vedem noi cum!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Jucătorii ieşeni şi Flavius Stoican le-au pus gând rău steliştilor, deşi n-au cunoscut niciodată gustul victoriei în partidele cu roş-albaştrii

Cele două echipe s-au mai întâlnit de 9 ori în Liga 1, de 5 ori s-au impus bucureştenii, iar alte 4 jocuri s-au încheiat la egalitate. Primul meci a avut loc pe 16 septembrie 2012, câştigat de stelişti 3-0 prin "dubla" lui Chipiciu şi reuşita lui Rocha. Cea mai recentă întâlnire a fost pe 9 august, când, la Bucureşti, moldovenii au fost la un pas să producă surpriza, dar au plecat de pe Arena Naţională cu doar un punct. 

"O să fie o partidă de mare interes, în care vrem să demonstrăm că nu suntem cu nimic mai prejos decât jucătorii Stelei! Chiar dacă plecăm cu şansa a doua, pentru că întâlnim echipa care e pe val, cu un antrenor foarte bun şi jucători de top, asta nu înseamnă să ne predăm! Vreau să câştigăm cu Steaua, vreau să batem echipa de pe primul loc! Nu o să aibă deloc un meci uşor cu noi. Batem, vedem noi cum!", spune Stoican.

Afla mai multe despre: flavius stoicanpoli iasisteauafcsb 

viewscnt
Articole similare