Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moldovenii trec la contraatac şi le dau replica celor de la CFR Cluj: ”Lumea ne cunoaşte, nu am intrat niciodată în astfel de jocuri”

Moldovenii trec la contraatac şi le dau replica celor de la CFR Cluj: ”Lumea ne cunoaşte, nu am intrat niciodată în astfel de jocuri”

Superliga

Comentarii

Conducătorii CFR-ului au făcut mai multe declaraţii dure la adresa echipei FC Botoşani în ultima vreme, iar Cornel Şfaiţer, preşedintele onorific al botoşănenilor, le-a dat replica.

"Am văzut ce au zis cei de la CFR Cluj. Ce să mai zic! E păcat că înaintea unui asemenea joc să dai aşa declaraţii. Noi am avut o relaţie bună cu toţi oamenii de fotbal. Sunt în măsură să spun că de 20 de ani, de când eu sunt aici, Botoşani nu a participat la asemenea jocuri. N-am făcut jocurile nimănui niciodată.

Au fost discuţii înaintea meciului cu Steaua despre Golofca, despre Moruţan. Dar la primul a fost ceva clar, jucătorul a ajuns la Steaua, iar la Moruţan interesul nu este de ieri de azi. Domnul Becali îl vrea de un an de zile.

Dar asta n-are nicio legătură cu jocul de azi. Speculaţii au fost întotdeauna înaintea meciurilor importante. Eu zic că pentru noi contează faptul că băieţii sunt capacitaţi să facă un joc mare azi. Asta e cel mai important. Sunt foarte mobilizaţi. Veţi vedea pe teren diseară o determinare senzaţională..

Nu înţeleg reacţia celor de acolo. Mai ales că sunt conducători cu experienţă. Astfel de acuzaţii nu-şi au rostul. Botoşaniul nu a intrat şi nu va intra niciodată în jocurile nimănui. Toată lumea ne cunoaşte", a zis Cornel Şfaiţer, preşedintele onorific al clubului.

CITEŞTE ŞI:

Afla mai multe despre: fc botosaniliga 1fcsbcfr cluj,  

viewscnt
Articole similare