Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momcilovic, eroul roş-albaştrilor: "Sunt foarte fericit". Declaraţii măgulitoare ale lui Panduru: "E de neînlocuit"

Momcilovic, eroul roş-albaştrilor: "Sunt foarte fericit". Declaraţii măgulitoare ale lui Panduru: "E de neînlocuit"

Fotbal intern

Comentarii

Marko Momcilovic a fost decisiv în unicul derby al fotbalului românesc. Fundaşul a marcat unicul gol al victoriei roş-albaştrilor, după un corner executat de Man.

"A fost un meci foarte important pentru noi şi sunt foarte fericit pentru acest gol. Mă bucur pentru victoria echipei. A fost foarte frumos după golul marcat, o senzaţie minunată. Am atacat mingea pe prima bară, am fost singur acolo şi nu a fost greu să marchez. Nu mai contează cine m-a ţinut, a fost un corner perfect executat. Sper să câştigăm şi meciul de la Lugano, să continuăm tot aşa. Cât de curând sper să urcăm pe primul loc şi în Liga I" , a spus Marko Momcilovic.

"Am spus de când a venit Junior Morais că ar fi nedrept ca Momcilovic să fie sărit din schemă. A jucat foarte bine de fiecare dată, a avut evoluţii foarte bune şi era greu de scos din echipă. Uite că nu s-a întâmplat, iar golul acesta a venit ca un bonus. Faptul că nu marchează, faptul că vine la finalizare, contează foarte mult toate aceste lucruri" , a spus expertul Telekom Sport, Basarab Panduru.

Afla mai multe despre: marko momcilovicdennis mandinamosteauafcsbliga 1unicul derby 

viewscnt
Articole similare