Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment cheie pentru Săpunaru. Cum putea să rateze transferul vieţii şi trofeul Europa League

Moment cheie pentru Săpunaru. Cum putea să rateze transferul vieţii şi trofeul Europa League

Stranieri

Comentarii

În 2008, Cristi Săpunaru o părăsea pe Rapid, chiar dacă recunoaşte nu-şi dorea acest lucru. Oferta celor de la FC Porto aducea însă o reţetă financiară bună atât pentru Rapid, cât şi pentru Săpunaru, aşa că fotbalistul a ales să plece în Portugalia. Nu toate au fost însă pe roze la început.

Săpunaru a fost la un pas să rateze transferul la FC Porto. Ajuns în cantonamentul lusitanilor, fundaşul naţionalei a trăit un moment dificil

”După trei zile am vrut să mă întorc acasă. Mi-am sunat soţia şi i-am zis că vreau să mă întorc acasă. Era ciudat, eram prima dată plecat de acasă, nu vorbeam nicio limbă străină decât engleza. Acolo nu prea aveam cu cine să discut că eu veneam din România, ei din Portugalia, campionii Portugaliei”, a spus Cristi săpunaru la Telekom Sport.

Fotbalistul din compartimentul defensiv al echipei naţionale a României a recunoscut însă că după perioada de acomodare nu şi-ar mai fi dorit să se întoarcă acasă. ”După o săptămână jumătate nu mai vroiam să mai vin acasă, era totul extraordinar”, a mai spus Săpunaru.

Afla mai multe despre: cristi sapunarurapidechipa nationalafc portotransfereuropa leagueoferta 

viewscnt
Articole similare