Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moment genial cu Budescu în prim-plan: "L-a pus să joace fundaş dreapta! I-a zis direct «Treci acolo, nu mai comenta!»"

Moment genial cu Budescu în prim-plan: "L-a pus să joace fundaş dreapta! I-a zis direct «Treci acolo, nu mai comenta!»"

FCSB

Comentarii

Valeriu Răchită, fost antrenor la Petrolul, a vorbit despre perioada în care l-a avut jucător pe Constantin Budescu şi-a povestit un moment amuzant cu mijlocaşul de la FCSB.

"Am trăit o mare satisfacţie când am văzut că a fost declarat jucătorul anului 2017. Da, discutăm deseori şi-i mai spun că putea ajunge într-un campionat mare dacă avea la 20 de ani mintea şi seriozitatea de acum. L-am văzut la juniori în 2005, l-am chemat la echipa mare când avea 16 ani, l-am promovat la liga secundă şi am avut mereu încredere în potenţialul lui. Asta chiar dacă mi s-a întâmplat să-l dau de multe ori afară din cantonament sau de la antrenamente pentru stilul lui mai capricios. Dar trebuia să găsesc pe urmă repede soluţia de a-l aduce înapoi, fiindcă era jucătorul care putea decide singur un meci", a spus Răchită în GSP.

Acesta a povestit şi-un moment amuzant: "Când a venit Marin Barbu antrenor la Ploieşti exista regula cu un junior pe teren. A întrebat în vestiar cine e juniorul, Budi a răspuns, iar Magiun l-a şocat: "La mine, juniorul joacă doar fundaş dreapta! Treci acolo!". "Ştiţi, dom' profesor, eu sunt atacant!". "Treci fundaş dreapta, nu mai comenta!". Îmi zicea că s-a supus, deşi n-avea nicio legătură cu postul respectiv. A trebuit însă să se descurce. Şi Costică mai are un talent ascuns". 

Afla mai multe despre: budescusteauapetrolulfcsbrachitamarin barbupoveste 

viewscnt
Articole similare