Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momente EMOŢIONANTE în Grecia I Varela şi-a îmbrăţişat copilul şi a izbucnit în plâns după ce-a marcat pentru PAOK!

Momente EMOŢIONANTE în Grecia I Varela şi-a îmbrăţişat copilul şi a izbucnit în plâns după ce-a marcat pentru PAOK!
Comentarii

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa AEL Larissa, într-un meci din etapa a XXI-a a campionatului Greciei. Golurile au fost marcate de Skahov (12), Varela (40) şi Prijovic (48).

După ce-a marcat, Varela, a plâns de bucurie şi a sărit în braţele fiului cel mare, care era copil de mingi. "Voiam să dau gol, ştiam că Gustavo era acolo. Îmi zisese chiar înaintea partidei: «Tată, sunt în spatele porţii. Înscrie azi!». De aceea am plâns. Aveam nevoie de această reuşită, într-un joc în care PAOK să bată, pentru ca băieţii să scape de ironii şi eu să-mi scot din minte acel meci cu Olympiakos. Fotbalul este foarte dur, iar băieţii mei ştiu acest lucru. Însă vreau ca ei să meargă fericiţi la şcoală", a povestit Fernando.

PAOK Salonic este lider în clasament, cu 49 de puncte. Pe locul doi se află AEK Atena, cu 47 de puncte, iar pe trei este Olympiakos, cu 40 de puncte, după ce i-au fost retrase trei puncte, ca urmare a incidentelor de la meciul cu AEK din 5 februarie.

Afla mai multe despre: paokgreciavarelalucescuplansemotie 

viewscnt
Articole similare