Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Florentin Petre a ajuns la capătul răbdării: "Am sunat clubul să-i rupă contractul lui Patrick!" Dezvăluiri

Momentul în care Florentin Petre a ajuns la capătul răbdării: "Am sunat clubul să-i rupă contractul lui Patrick!" Dezvăluiri

Superliga

Comentarii

Florentin Petre e încrezător că fiul său, Patrick, a intrat pe drumul cel bun, după desele momente din trecut în care acesta s-a evidenţiat mai mult prin problemele din viaţa extrasportivă.

Fostul mijlocaş al lui Dinamo spune că, la un moment dat, nici el nu mai avea răbdare cu fotbalistul împrumutat în prezent la Sepsi OSK şii chiar a intervenit pentru a-i sfătui pe conducătorii clubului din Ştefan cel Mare să-i rezilieze contractul lui Patrick.

"De multe ori s-a exagerat. Nu vreau să spun că nu a greşit. La un moment dat eu am vrut să-l dau afară pe Patrick de la Dinamo, pentru că a fost o fază în care a avut un derapaj. Eu am sunat la club şi am spus să-i rupă contractul, să vedem pe ce drum ar fi luat-o. Dar e băiatul meu, îl iubesc!

El are alte calităţi faţă de mine. În momentul în care a plecat de la Dinamo toată lumea l-a blamat. Dar să nu uităm că cei care l-au acuzat au făcut mai multe lucruri decât el. Nu eu am decis să plece acolo. Nu vreau să-l influenţez. Îl las pe el să ia deciziile. Am fost încântat de oferta de la Iaşi, dar acolo au fost probleme grave cu jucătorii şi a fost în perioada în care... dar l-aş fi lăsat să meargă acolo fără probleme, mai ales că acolo era şi Flavius Stoican. Dar apoi am luat decizia să meargă la Sepsi, iar ei sunt foarte corecţi cu el", a declarat Floreintin Petre la ProSport LIVE.

Afla mai multe despre: patrick petreflorentin petre,  

viewscnt
Articole similare