Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Momentul în care Sir Elton John a cunoscut-o pe "Zeiţa" gimnasticii mondiale. Nadia Comăneci: "Ascult mereu melodiile lui"

Momentul în care Sir Elton John a cunoscut-o pe "Zeiţa" gimnasticii mondiale. Nadia Comăneci: "Ascult mereu melodiile lui"

Diverse

Comentarii

Întâlnirea dintre Elton John şi Nadia Comăneci a avut loc în urmă cu câţiva ani, la Gala Premiilor Oscar.

Atunci, inegalabilul Elton John avea să o întâlnească pe "Zeiţa" gimnasticii mondiale, Nadia Comăneci.

Cei doi s-au întreţinut minute bune, marele Elton John manifestându-şi bucuria de a o întâlni pe una dintre sportivele lui favorite. La rândul ei, Nadia şi-a amintit acel moment în exclusivitate pentru Orange Sport.

"Îmi aduc aminte că ne-am întâlnit la o gală a premiilor Oscar. Şi pentru mine a fost un moment special, pentru că ascult mereu melodiile interpretate de el. Se regăsesc pe lista mea favorită. Sunt piese care-mi creează o stare aparte", a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Nadia va fi prezentă la premiera filmului "Nasty"

Cum la finalul lunii aprilie este programată premiera filmului "Nasty", dedicat vieţii lui Ilie Năstase, fosta mare gimnastă şi-a propus să fie prezentă la lansarea acestui film.

"Intenţionez să-mi fac programul de aşa manieră încât să pot veni în ţară pentru a asista la această premieră. Sunt sigură că va fi un film de mare succes" , a mai spus Nadia Comăneci.

Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: elton johnnadia comaneci 

viewscnt
Articole similare