Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mondial cu sau fără Messi? Specialiştii în pariuri au dat verdictul!

Mondial cu sau fără Messi? Specialiştii în pariuri au dat verdictul!

Diverse

Comentarii

Situaţia grupei din America de Sud este una extrem de echilibrată înainte de ultima rundă a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018. Nu mai puţin de 7 din cele 10 reprezentative angrenate în competiţie au şanse reale de a prinde un loc care asigură calificarea directă sau la baraj.

În zona Americii de Sud, primele 4 formaţii se califică direct, iar echipa care va încheia pe poziţia a 5-a va disputa un baraj împotriva selecţionatei din Noua Zeelandă, care va reprezenta, cel mai probabil, o simplă formalitate pentru sudamericani.

Cea mai mare surpriză a momentului este situaţia Argentinei, care se află în acest moment în afara locurilor de calificare. Vicecampioana lumii şi Leo Messi ar putea rata mondialul din Rusia dacă nu se impun în ultimul meci. Totodată, nu ar fi exclus nici ca actuala campioana a Copei America să rămână acasă, deoarece reprezentativa din Chile are o deplasare extrem de grea în Brazilia.

 

PARIAZĂ ONLINE 100% LEGAL PE MECIURILE DIN PRELIMINARIILE CUPEI MONDIALE DIN 2018, VEZI AICI LISTA AGENŢIILOR RECOMANDATE!

Să aruncăm o privire peste clasamentul grupei din zona Americii de Sud înainte de toate:

Brazilia vs Chile

Brazilia şi-a asigurat prezenţa la Mondialul din Rusia încă din luna martie din postura de câştigătoare a grupei. Singurul meci pierdut de Selecao în această campanie a fost tocmai deplasare din Chile, încheiată cu scorul de 2-0 pentru gazde. De atunci însă, primul 11 a fost schimbat radical, numai fundaşii Miranda şi Dani Alves rămânând şi acum în echipa de start. Aşadar, acest meci nu va fi nimic altceva decât un prilej de răzbunare pentru gazde. De altfel, Gabriel Jesus ş Miranda au anunţat că vor juca la victorie, întrucât nimeni nu i-a ajutat nici pe ei atunci când au fost în dificultate, aşa că nu se pune problema ca elevii lui Tite să o lase mai moale.

Chile are mari şanse să rateze participarea la turneul final dacă nu obţine măcar un punct în această confruntare. Deşi Alexis Sanchez şi colegii săi s-au impus în ultima etapă în faţa Ecuadorului cu scorul de 2-1, elevii lui Juan Antonio Pizzi pierduseră precedentele două partide: 0-1 în Bolivia şi 0-3 acasă, în faţa Paraguay-ului.

Ambele marchează @ 1.70 la Sportingbet

Uruguay vs Bolivia

Luis Suarez, Edinson Cavani şi compania au de îndeplinit o simplă formalitate în ultima rundă. Uruguay îşi poate asigura poziţia secundă în grupă dacă se impune, fără să mai depindă de celelalte rezultate, însă are locul de baraj asigura chiar şi dacă pierde această confruntare.

Bolivia este ieşită din calculele calificării şi ale cel mai slab atac din grupă, cu numai 14 reuşite în 17 partide. În meciul tur, Uruguay s-a impus cu 0-2 în Bolivia, iar la cum se prefaţează acest meci, este foarte probabil să asistăm la o nouă victorie clară a elevilor lui Oscar Tabarez.

Uruguay câştigă la zero @ 1.50 la Betano

Peru vs Columbia

Peru este neînvinsă în ultimele 5 etape, perioadă în care a înregistrat 3 victorii şi două remize, în timp ce Columbia nu a reuşit să se impună în ultimele 3 partide, remizând de două ori şi pierzând ultimul meci acasă, cu Paraguay, încasând două goluri pe final de meci, în minutele 89 şi 92.

Chiar dacă pare să fie echipa mai în formă, Peru nu a mai învins-o pe naţionala „Cafetera” din 2001. Cele două formaţii se pot califica cu un rezultat de egalitate, atâta timp cât Argentina şi Paraguay nu vor învinge.

Ambele marchează @ 1.80 la Netbet

Ecuador vs Argentina

Naţionala Ecuadorului a pierdut ultimele 5 partide din preliminarii şi nu mai are nici o şansă de a prinde un loc de calificare. De cealaltă parte, Argentina merge în deplasare la Ecuador după 3 remize consecutive, care au fost precedate de înfrângerea ruşinoasă suferită în Bolivia, acolo unde gazdele s-ai impus cu scorul de 2-0 în faţa Pumelor. Un singur gol au marcat argentinienii în ultime 4 meciuri din preliminarii, având al doilea mai slab atac din grupă!

Interesant este că Ecuador s-a impus cu scorul de 0-2 în meciul tur din Argentina. Messi şi compania trebuie să câştige acest meci pentru a-şi asigura cel puţin un loc de baraj. În caz de egalitate, Pumele ar putea să prindă locul de baraj în anumite condiţii, însă acest lucru este puţin probabil să se întâmple.

Messi va înscrie oricând @ 1.88 la Unibet

Paraguay vs Venezuela

Cardozo şi compania au şanse minime de a se califica la Mondialul din Rusia, în special datorită golaverajului defavorabil pe care îl au peruanii în comparaţie cu contracandidatele. Chiar dacă au obţinut două victorii neaşteptate în ultimele 3 runde, acel 0-3 în Chile şi victoria cu scorul de 1-2 din Columbia, Ricardo Gareca este conştient că echipa sa are şanse mici de a merge mai departe. Cu toate acestea, este evident faptul că gazdele îşi vor da sufletul pe teren pentru a se impune, sperând că celelalte formaţii vor face paşi greşiţi.

Venezuela ocupă ultimul loc în grupă şi nu a mai reuşit să se impună în ultimele 6 etape. În ultimele 3 runde, toate încheiate cu remize, elevii lui Rafael Dudamel au marcat o singură dată şi nu par să fie într-o formă deloc bună.

Paraguay câştigă la zero @ 2.20 la Betfair

 

PARIAZĂ LIVE ŞI DESCOPERĂ OFERTA BOGATĂ DIN PRELIMINARIILE CUPEI MONDIALE DIN 2018. DESCHIDE UN CONT PE SITE-URILE LEGALE ŞI RECOMANDATE DE PARIURIX.COM. VEZI LISTA AICI.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă şi vă recomandă să nu jucaţi mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

Afla mai multe despre: argentinalionel messipariuriunibetbetfairbrazilianeymar 

viewscnt
Articole similare