Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan, omul momentului în Liga 1. Oferta făcută de FCSB şi replica Botoşaniului: "E o sumă mică". Ce echipe mai sunt interesate

Moruţan, omul momentului în Liga 1. Oferta făcută de FCSB şi replica Botoşaniului: "E o sumă mică". Ce echipe mai sunt interesate

Fotbal intern

Comentarii

Conducătorii de la Botoşani vor să dea lovitura cu Olimpiu Moruţan şi nu sunt dispuşi să accepte suma de 700.000 de euro oferită de FCSB.

Preşedintele clubului, Cornel Şfaiţer, dezvăluie că mijlocaşul de 18 ani e monitorizat şi de echipe din străinătate.

"700.000 de euro e o sumă mică. Olimpiu a crescut, e un mare talent. Nu m-am înşelat când am declarat că îi văd un viitor frumos. E adevărat că e o sumă fabuloasă pentru România, ne bucurăm că există cluburi precum FCSB şi CFR. Von vedea ce se întâmplă în această pauză de iarnă, apoi vom mai analiza subiectul", a declarat Şfaiţer pentru Prosport.

"Nu ascundem că suntem în discuţii şi că e monitorizat, sună telefoanele în fiecare zi de la agenţi din tot fotbalul european. Îi stă gândul la FC Botoşani, e ascultător şi am mare încredere că va creşte. Suntem onoraţi de interesul multor cluburi, nu ne rămâne decât să vedem, la finalul lui decembrie, când vom analiza foarte bine oferta. M-aş bucura să rămână în România, ar mai avea nevoie. Mi-aş dori să facă saltul şi la naţionala U21, şi la cea mare, dar mai are mult de lucru. La acest moment e foarte greu să spun unde se va transfera Olimpiu", a mai spus preşedintele Botoşaniului.

Afla mai multe despre: botosanifcsbolimpiu moruţancornel şfaiţer 

viewscnt
Articole similare