Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moruţan s-a întors în ţară după calificarea reprezentativei U19 la Turneul de Elită şi a vorbit despre transferul său la FCSB

Moruţan s-a întors în ţară după calificarea reprezentativei U19 la Turneul de Elită şi a vorbit despre transferul său la FCSB

Superliga

Comentarii

Naţionala U19 a României a obţinut en-fanfare calificarea în Turul de Elită din preliminariile Euro 2018, după ce a trecut cu 8-0 de selecţionata similară a Gibraltarului. Astăzi, puştii lui Adrian Bongiu au revenit în ţară.

 

"Vreau să mă concentrez pe meciul de vineri de la Timişoara şi, apoi, la sfârşitul acestui campionat o să vedem ce se întâmplă cu mine. Eu mă motivez mult mai bine acum, îmi fac treaba cât mai bine şi vreau să demonstrez în fiecare zi că sunt mai bun.

Orice jucător îşi doreşte să facă un pas mai mare în carieră, dar nu mă gândesc la asta în momentul de faţă" - a spus Olimpiu Moruţan. 

Moruţan (18 ani) a evoluat în 15 meciuri pentru Botoşani în acest sezon, având două goluri marcate şi patru assist-uri. Este de asemenea om de bază la România U19. 

FCSB, prin vocea patronului clubului, a declarat că vrea să-l transfere cu orice preţ pe jucătorul Botoşaniului. 

Afla mai multe despre: olimpiu mortuanfcsbfc botosaniliga 1 

viewscnt
Articole similare