Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Moţi şi Keşeru se pregătesc să numere mulţi bani. Ce le-a transmis patronul lui Ludogoreţ

Moţi şi Keşeru se pregătesc să numere mulţi bani. Ce le-a transmis patronul lui Ludogoreţ

Stranieri

Comentarii

Ludogoreţ a reuşit să prind un loc în 16-imile Europa League, după ce a făcut 1-1 cu Hoffenheim. Campioana Bulgariei a terminat astfel pe locul secund în grupă. Înainte de meciul cu Hoffenheim, patronul lui Ludogoreţ le-a promis jucătorilor un bonus uriaş, în cazul în care vor reuşi să se califice.

Ludogoreţ avea nevoie de minimum un punct în ultima etapă din Europa League. Şi l-a obţinut. Ludogoreţ a făcut 1-1 la Hoffenheim, într-un meci în care Claudiu Keşeru a fost eliminat în minutul 83, iar Moţi a fost integralist. Înainte de această partidă, patronul lui Ludogoreţ le-a promis jucătorilor un bonus total de 750.000 de euro, dacă vor reuşi să se califice.

Acum, Sportal.bg spune că primele promise de patronul lui Ludogoreţ vor intra în perioada următoare în conturile jucătorilor, până în Revelion. Jucătorii îşi vor împărţi 750.000 de euro, în funcţie de rolul pe care l-au jucat în această calfificare.

În acest sezon, Ludogoreţ şi-a asigurat un bonus de cel puţin 5,5 milioane de euro pentru parcursul din cupele europene.

Afla mai multe despre: cosmin motiludogoretprimeeuropa league 

viewscnt
Articole similare