Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care dinamoviştii NU vor merge la nunta lui Mutu: ”Îi dorim casă de piatră, dar nu s-a putut”

Motivul pentru care dinamoviştii NU vor merge la nunta lui Mutu: ”Îi dorim casă de piatră, dar nu s-a putut”

Dinamo București

Comentarii

Adrian şi Sandra Mutu se căsătoresc duminică seară, dar cei doi miri au primit o veste proastă chiar de unde se aşteptau mai puţin.

Jucătorii dinamovişti sunt în cantonament pentru meciul de luni cu Juventus Bucureşti, iar antrenorul Vasile Miriuţă a decis să nu-i lase să participe la nunta lui Adrian Mutu.

Nu s-a putut, din păcate. Sunt convins că au fost invitaţi câţiva băieţi, dar suntem în cantonament. Noi îi dorim casă de piatră şi multă fericire. Este un moment important, cei care sunt căsătoriţi ştiu deja asta”, a explicat Vasile Miriuţă.

Înainte de cununia religioasă şi, mai apoi, de petrecerea de la nuntă, Adrian şi Sandra au mers la o biserică din Pipera pentru a-l creştina pe micuţul Tiago.

  • Adrian Mutu şi Sandra sunt căsătoriţi civil din data de 14 februarie. Cei doi au un băieţel, Tiago, în vârstă de şase luni, care a fost botezat duminică, la o biserică din Pipera. Naşii micuţului sunt Beatrice şi Eduard Stăncioiu.

Mutu, în vârstă de 38 de ani, mai are trei copii din căsătoriile anterioare: băiatul Mario (14 ani) din căsnicia cu Alexandra Dinu şi fetiţele Adriana (10 ani) şi Maya (8 ani) din căsătoria cu modelul dominican Consuelo Matos Gomez.

Afla mai multe despre: adrian mutununtadinamomiriutajucatori 

viewscnt
Articole similare