Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care familia lui Michael Schumacher refuză să ofere informaţii despre starea legendarului pilot

Motivul pentru care familia lui Michael Schumacher refuză să ofere informaţii despre starea legendarului pilot

Auto

Comentarii

S-au împlinit patru ani de la groaznicul accident pe care Michael Schumacher l-a suferit în timpul unei partide de schi. În tot acest timp, veştile despre starea legendarului pilot de Formula 1 sunt aproape inexistente. Familia motivează această tăcere prin faptul că starea lui de sănătate ”nu este o problemă publică”.

În urmă cu patru ani, Michael Schumacher a suferit un teribil accident la schi. Fostul mare pilot de Formula 1 s-a lovit la cap şi a suferit multiple traumatisme leziuni ale creierului. Drept urmare, a stat în comă pentru o lungă perioadă de timp. Ulterior, a fost dus la reşedinţa sa din Elveţia unde o mai mulţi medici s-au ocupat de starea sa. Însă în tot acest timp au existat extrem de puţine informaţii despre starea în care se află.

Ultima informaţie de acest gen a fost făcută publică de unul dintre avocaţii familiei, care, în urmă cu mai bine de un an, a spus ”că nu poate să meargă”. De atunci, n-a mai existat niciun fel de informaţie care să lămurească dacă este mai bine sau mai rău. Cei de la L'Equipe sunt contrariaţi de felul în care familia şi apropiaţii păzesc acest secret: ”A avut o profesioe publică, ceea ce înseamnă că sunt avantaje şi dezavantaje... iar fanii săi ar vrea să ştie dacă este mai bine sau dacă este la fel de rău”, scriu francezii.

Familia se apără şi susţine că starea de sănătătate a lui Michael Schumacher ”nu este o problemă publică”. Drept urmare, nu se simt obligaţi să lămurească situaţia în care se află legendarul sportiv.

Afla mai multe despre: michael schumacherformula 1accidentschi 

viewscnt
Articole similare