Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Federer nu s-a retras din tenis: ”Fără ea nu mai jucam demult”

Motivul pentru care Federer nu s-a retras din tenis: ”Fără ea nu mai jucam demult”galerie foto

Tenis

Comentarii

Tenismanul elveţian Roger Federer a declarat, luni, că dacă nu ar fi avut sprijinul soţiei sale Mirka, demult nu ar mai fi jucat tenis. Pentru Federer, secretul longevităţii este faptul că nu participă la multe turnee şi se distrează la antrenamente.

~Secretul longevităţii mele? Nu joc prea mult, mă distrez la antrenament, nu mă deranjează că trebuie să călătoresc, am în jur o echipă minunată. Soţia mea în mod special, fără ea nu mai jucam tenis demult. Am câştigat trei turnee de Grand Slam în 12 luni, nu aş fi crezut aşa ceva. Trebuie să continui să îmi doresc să câştig şi să fiu atent la cum îmi fac programul. Vârsta nu este o problemă. Trebuie să decid care îmi sunt priorităţile. Acest lucru va decide dacă mai am succes sau nu", a declarat Federer, informează Le Figaro.

Federer este căsătorit cu Mirka din 11 aprilie 2009, cei doi având două gemene, Myla Rose şi Charlene Riva, şi doi gemeni Leo şi Lenny.

Roger Federer a câştigat Open-ul Australiei, reuşind să-şi adauge în palmares al 20-lea trofeu de Grand Slam al carierei.

Federer, favorit 2, l-a învins pe croatul Marin Cilic, locul 6 mondial, scor 6-2, 6-7 (5/7), 6-3, 3-6, 6-1.

La 36 de ani, Federer mai are în palmares cinci titluri de Grand Slam la Melbourne, cinci la US Open, unul la Roland Garros şi opt la US Open.

Afla mai multe despre: federertenisaustrlian open 

viewscnt
Articole similare