Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Ionuţ Popa se teme de Dinamo: ”Mi-a zis mie Collina din Italia!” :)

Motivul pentru care Ionuţ Popa se teme de Dinamo: ”Mi-a zis mie Collina din Italia!” :)

Superliga

Comentarii

Ionuţ Popa spune că se teme că Dinamo va fi avantajată de arbitri şi dă câteva exemple din ultimele meciuri jucate de echipa antrenată de Vasile Miriuţă. ACS Poli Timişoara - Dinamo se joacă luni, de la 20:00, în direct pe Telekom Sport 1.

Dinamo este obligată să câştige la Timişoara, pentru a mai spera la play-ff. Ionuţ Popa nu se teme însă doar de ambiţia adversarilor. Antrenorul lui ACS Poli spune că arbitrii ar putea fi de partea lui Dinamo şi susţine că a fost pus în gardă de ceea ce s-a întâmplat în ultimele meciuri ale ”câinilor”.

”Îl consider cel mai important din acest an, este un joc decisiv pentru ambele echipe. Este un joc anunţat ca fiind periculos şi atrag atenţia asupra acestui joc. Spun că este un joc periculos deoarece am văzut declaraţiile antrenorului de la Sfântu Gheorghe după joc, am văzut gol valabil al Voluntariului în meciul cu Dinamo şi am văzut şi declaraţiile lui Claudiu Niculescu, care spunea că Dinamo era împinsă din spate. Ştiu că Dinamo doreşte cu orice preţ să ajungă în play-off, doresc ca arbitrul jocului, Cojocaru, să dea dovadă de un arbitraj corect şi cel mai bun să castige. Dacă vom pierde pe merit, vom strânge mâna învingătorilor”, a declarat Ionuţ Popa.

Întrebat de ce este atât de sigur că Dinamo va fi ajutată de arbitri, Popa a răspuns în stilul caracteristic: ”Am informaţiile mele, mi-a zis Collina de la Italia. Noi îi vom contacta în mod cert pe arbitrii jocului de la finala UCL, şi pe ăia îi ştiu deja”.

Afla mai multe despre: acs poli timisoaraliga 1dinamoionut popa 

viewscnt
Articole similare