Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Serena Williams nu va participa la Australian Open

Motivul pentru care Serena Williams nu va participa la Australian Open

Tenis

Comentarii

Serena Williams a anunţat cu 10 zile înainte de startul Australian Open că nu va participa la competiţia de la Melbourne, deşi în momentul în care a născut, pe 1 septembrie 2017, anunţa că vizează o revenire în circuit pentru primul Mare Şlem din 2018.

Simte că nu poate câştiga turneul

Sportiva din SUA a oferit explicaţii cu privire la decizia sa, precizând că deşi este într-o formă suficient de bună pentru a intra pe tabloul principal, nu vrea să facă doar act de prezenţă. Practic, Serena Williams nu doreşte să intre în turneu conştientă fiind că nu are forma necesară pentru a-l şi câştiga.

"Antrenorul meu şi echipa mea au spus întotdeauna: «Mergi la turnee doar când eşti pregătită să ajungi până la capăt». Pot concura, dar nu vreau doar să concurez. Vreau să o fac mult mai bine de atât şi pentru asta am nevoie de un pic mai mult timp. După ce am evoluat la Abu Dhabi, mi-am dat seama că deşi sunt foarte aproape, nu sunt unde vreau eu să fiu. Acestea fiind spuse şi chiar dacă sunt dezamăgită de această situaţie, am decis să nu evoluez la Australian Open, în acest an", a declarat Serena Williams.

Afla mai multe despre: serena williamsaustralian open 

viewscnt
Articole similare