Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mouratoglou, reacţie de ultimă oră despre Simona Halep. Ce a făcut fostul antrenor al româncei: ”Trebuie să se schimbe”

Mouratoglou, reacţie de ultimă oră despre Simona Halep. Ce a făcut fostul antrenor al româncei: ”Trebuie să se schimbe”

Simona Halep

Comentarii

Patrick Mouratoglou (53 de ani), fostul antrenor al Simonei Halep (32 de ani), a reacţionat şi el după vestea uriaşă primită astăzi de la TAS de sportiva din România.

Reacţia lui Mouratoglou despre Simona Halep. Ce le reproşează celor de la TAS

Fostul antrenor al Simonei Halep, francezul Patrick Mouratoglou, a distribuit pe contul său de X un mesaj al lui Ahmad Nassar, directorul executiv al Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis (PTPA), cu care este de acord în ceea ce priveşte cazul româncei.

“Nedreptatea este incredibilă. Da, trebuie să se schimbe”, a comentat Mouratoglou, după ce Nassar a scris că Halep nu poat primi înapoi timpul pierdut.

”Culmea. Asta trebuie să se schimbe”

“În primul rând, ne bucurăm că Simona şi-a reabilitat în sfârşit numele. Dar să ne abţinem de la a o numi o "victorie". Nimeni nu a câştigat cu adevărat aici. Ea nu primeşte înapoi ultimul an şi jumătate.

Nu primeşte punctele din clasament şi premiile în bani înapoi. Şi, culmea, TAS a decis că suspendarea Simonei s-a încheiat în iulie anul trecut... are cineva o maşină a timpului? Asta trebuie să se schimbe. Iar noi vom lucra pentru schimbare”, este mesajul lui Ahmad Nassar.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi, 5 martie 2024, TAS, de reducere a suspendării de la patru ani la nouă luni.

Afla mai multe despre: simona haleptenistaswtapatrick mouratoglou 

viewscnt
Articole similare