Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho i-a găsit înlocuitor lui Alexis Sanchez! Este gata să dea 56 de milioane de euro pe el

Mourinho i-a găsit înlocuitor lui Alexis Sanchez! Este gata să dea 56 de milioane de euro pe el galerie foto

Manchester United

Comentarii

Marko Arnautovic este fotbalistul care l-a impresionat pe managerul portughez al lui United în utlima perioadă. Cifrele lui din acest sezon sunt superioare celor ale chilianului.

Forma slabă a lui Alexis Sanchez nu mai este o noutate. Doar că Mourinho nu mai este dispus să accepte lipsa de ineficienţă a sud-americanului. Şi caută soluţii pentru ca echipa lui să nu mai sufere în ofensivă. În ultimul meci de campionat, diavolii nu au reuşit să marcheze în faţa codaşei Crystal Palace. A fost 0-0, iar United rămâne în continuare departe de locurile care duc în UEFA Champions League. Iar Mourinho se pare că a găsit varianta ideală pentru atacul fostei campioane a Europei. 

Marko Arnautovic este noua ţintă a lusitanului de pe banca lui Manchester. Austriacul de la West Ham a înscris deja cinci goluri în acest sezon de Premier League, unul dintre ele chiar în meciul direct jucat în debutul stagiunii. Şi se pare că şefii de pe Old Trafford au pregătit deja o ofertă pentru vârful de 29 de ani. 56 de milioane de euro ar fi suma pentru care fotbalistul ar putea să îi părăsească pe ciocănari în această iarnă. Jurnaliştii de la The Sun au făcut şi o comparaţie între prestaţiile lui Alexis Sanchez şi cele ale lui Arnautovic în acest sezon. 

Afla mai multe despre: manchester unitedmourinhoarnautovicalexis sanchez 

viewscnt
Articole similare