Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mourinho vs Guardiola, un meci fără sfârşit: "A avut portarul Angliei, nu i-a plăcut! A cumpărat portarul Barcelonei, nu i-a plăcut!" Cum e ironizat Pep

Mourinho vs Guardiola, un meci fără sfârşit: "A avut portarul Angliei, nu i-a plăcut! A cumpărat portarul Barcelonei, nu i-a plăcut!" Cum e ironizat Pep

Premier League

Comentarii

Rivalitatea dintre Jose Mourinho şi Josep Guardiola e binecunoscută în lumea fotbalului, iar situaţia din clasamentul Premier League, unde City conduce detaşat, cu un avans de 15 puncte faţă de marea rivală United, îl face pe portughez să lanseze un nou atac la adresa spaniolului.

Deşi conduce una din cele mai bogate echipe din lume, Mourinho încearcă să evidenţieze modul în care Guardiola şi-a construit echipa cu care domină acum campionatul Angliei. "Specialul" a adus în discuţie faptul că City a cumpărat în ultimele două sezoane doi portari de top deşi îl avea pe Joe Hart, titularul naţionalei Angliei, şi a cheltuit aproape 150 de milioane de euro numai pentru aducerea unor fundaşi de bandă, deşi în momentul sosirii lui Guardiola se baza oricum pe jucători de top pe aceste posturi.

Benjamin Mendy (57 de milioane de euro), Kyle Walker (51 de milioane de euro) şi Danilor (30 de milioane de euro) sunt cei trei fundaşi laterali aduşi de Guardiola la City în vara lui 2017.


"Fără să încerc să-i iau din merite lui Pep... A avut portarul Angliei (n.r. Joe Hart), nu i-a plăcut! A cumpărat portarul Barcelonei (n.r. Claudio Bravo), nu i-a plăcut! A cumpărat încă unul (n.r. Ederson), iar acesta îi place. Îi are pe Zabaleta şi Kolarov... Nu îi înlocuieşte cu doi jucători, ci cu trei!", a declarat Mourinho, citat de Manchester Evening Post.


 

Afla mai multe despre: mourinhoguardiolatransferuricityunited 

viewscnt
Articole similare