Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Muguruza, discurs plin de fair-play după ce a fost eliminată de Simona Halep. Ce a declarat

Muguruza, discurs plin de fair-play după ce a fost eliminată de Simona Halep. Ce a declarat

Tenis

Comentarii

Garbine Muguruza spune că Simona Halep a surprins-o cu un joc foarte solid şi îndrăzenţ, în faţa căruia nu a avut replică. Halep s-a calificat în finala Roland Garros după ce a trecut cu 6-1, 6-4 de Muguruza.

Halep a jucat excelent în semifinala cu Muguruza şi a reuşit să se califice în ultimul act de la Roland Garros. Jucătoarea din Spania a rămas şi ea surprinsă de atitudinea Simonei. Muguruza spune că este un moment foarte greu pentru ea, dar recunoaşte cu fair-play că Simona Halep a fost mai bună:

”În finala de la Cincinnati n-a jucat la nivelul de azi, dar şi eu aş fi putut să mă descurc mai bine. Nu am putut să joc la nivelul ei. I-am oferit gratuit multe puncte. A jucat mult pe dreapta mea [...] Este o zi grea, pentru că acestea sunt genul de meciuri pe care vrei să le câştigi, pentru că mai este doar un pas până la finală. Sunt dezamăgită că am fost aşa aproape de finală, dar Simona a fost mai bună decât mine. Halep mi-a dat multe şanse, dar nu am profitat de el”, a declarat Muguruza în conferinţa de presă.

În finală, Simona Halep o va întâlni pe Sloane Stephens, locul 10 mondial. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 16:00.

Afla mai multe despre: roland garrossimona halepgarbine muguruzatenis 

viewscnt
Articole similare