Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Multimiliardarul Piero Ferrari şi-a achiziţionat o Dacie! Ce impresie i-a făcut | EXCLUSIV

Multimiliardarul Piero Ferrari şi-a achiziţionat o Dacie! Ce impresie i-a făcut  | EXCLUSIV

Alte sporturi

Comentarii

Piero Ferrari, proprietarul companiei care produce celebrele maşini sport de lux, recent, şi-a cumpărat un autoturism Dacia!

Piero Ferrari, impresionat de maşina Dacia! Ce a povestit 

Piero Ferrari este cel mai important proprietar privat al companiei care produce automobile de lux, cu peste 10% din acţiuni. Singurul fiu în viaţă al legendarului Enzo Ferrari are o avere estimată la 5 miliarde de euro. Magnatul s-a căsătorit în secret cu Romina Gingaşu în 2021 după o relaţie de 15 ani.

Ferrari a surprins, azi, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Orange Sport, când a dezvăluit că şi-a achiziţionat o maşină Dacie, de care este foarte mulţimit!

”(n.r. Azi am descoperit că v-aţi cumpărat o maşină Dacia şi am rămas foarte surprinsă. Şi aş vrea să vă întreb cum este experienţa cu o maşină de genul)

Dacia este o maşină pe care o poţi folosi în toate zilele, să faci orice, e mereu pregătită să o foloseşti în oraş sau afară. De o Dacie te poţi folosi mereu, în orice ocazie este folositoare”, a declarat Ferrari pentru Orange Sport. 

Miliardarul italian Piero Ferrari (77 de ani), care are o avere de aproximativ 6,5 miliarde de euro, este însurat cu românca Romina Gingaşu (31 de ani). Cei doi au revenit în ţara noastră pentru premiera filmului "Ferrari".

Cei doi au revenit în România pentru lansarea filmului despre Enzo Ferrari, tatăl lui Piero!

Afla mai multe despre: piero ferraridaciamaşini ferrari 

viewscnt
Articole similare