Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mundo Deportivo a pus "lupa" pe prestaţia lui Radu Petrescu din meciul Barcelona - Antwerp 5-0. Ce "notă" a primit românul

Mundo Deportivo a pus "lupa" pe prestaţia lui Radu Petrescu din meciul Barcelona - Antwerp 5-0. Ce "notă" a primit românul
Comentarii

Prestaţia lui Radu Petrescu, arbtiru român, din meciul FC Barcelona - Antwerp 5-0, a intrat sub "lupa" jurnaliştilor de la Mundo Deportivo, unul dintre ziarele apropiate de formaţia catalană. Petrescu a primit notă de trecere după confruntarea din grupele Ligii Campionilor.

Barcelona a câştigat lejer meciul Antwerp, 5-0 pe teren propriu, partidă care a fost arbitrată de Radu Petrescu. Arbitrul a fost lăudat de presa catalană, care a luat la "puricat" deciziile pe care Petrescu le-a luat în meciul care a deschis drumul Barcelonei în actualul sezon din Liga Campionilor.

Mundo Deportivo, cu "lupa" pe prestaţia lui Radu Petrescu din Barcelona - Antwerp 5-0

Catalanii au analizat fazele în care Radu Petrescu a luat decizii importante, iar arbitrul a fost lăudat pentru prestaţia sa.

"Într-un meci dominat de FC Barcelona, arbitrul român Radu Petrescu a fost mereu bine poziţionat şi a aplicat corect regula avantajului în numeroase ocazii. Meciul i-a permis să nu alerge prea mult.

Petrescu a avut un criteriu de sancţionare uniform: a sancţionat de 10 ori Barcelona şi de opt ori pe Antwerp. A procedat corect în minutul 35, când nu a acordat un penalty pentru un posibil henţ al lui Coulibaly. A luat decizia corectă şi în minutul 78, când, la fel, nu a sancţionat cu penalty un presupus henţ al unui fundaş al oaspeţilor.â

A avut meciul sub control tot timpul şi a avut un stil preventiv de arbitraj, arătându-i corect cartonaşul galben lui Gavi pentru o ţinere a lui Keita.

Arbitrul VAR, Cătălin Popa, nu a trebuit să intervină, având în vedere că nu au existat faze controversate. De obicei, meciurile din Liga Campionilor tind să aibă un plus de dificultate pentru arbitri, dar ieri, cu un rezultat clar de la început, românului Radu Perescu i-a fost simplu", a scris Mundo Deportivo.

Barcelona este lider în grupa H după prima rundă, la egalitate cu FC Porto. În etapa următoare, pe 4 octombrie, catalanii vor juca pe terenul formaţiei portugheze.

Afla mai multe despre: radu petrescubarcelonaantwerpliga campionilor 

viewscnt
Articole similare