Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutare şoc în NBA! Carmelo Anthony li se alătură lui Westbrook şi Paul George, iar OKC devine pretendentă la titlu!

Mutare şoc în NBA! Carmelo Anthony li se alătură lui Westbrook şi Paul George, iar OKC devine pretendentă la titlu!

NBA

Comentarii

După şase petrecuţi la New York Knicks, Carmelo Anthony (33 ani) a decis că este timpul să facă un nou pas în cariera sa. Zvonurile plecării sale circulau de luni bune, însă mutarea a devenit oficială abia în această dimineaţă.

Destinaţia este cu adevărat surprinzătoare. Jurnaliştii din SUA dădeau ca sigură plecarea sa la Cleveland Cavaliers, acolo unde ar fi avut oportunitatea de a juca alături de prietenul său LeBron James. N-a fost aşa însă! Melo s-a dus în Vest, la Oklahoma City Thunder, formând astfel o superechipă cu Russell Westbrook, MVP-ul sezonului precedent, şi Paul George, un All Star al Conferinţei de Est ani la rând în perioada petrecută la Indiana Pacers.

De altfel, cei doi au jucat un rol determinant în alegerea lui Anthony. Knicks nu s-a ales cu mare lucru în schimbul său: vor veni în Madison Square Garden Enes Kanter, turcul care n-a mai putut ateriza la Bucureşti în vară din cauza problemelor de ordin politic, şi Doug McDermott şi o opţiune din a doua rundă a draftului de anul viitor.

În urma acestei mutări, OKC devine a doua favorită la câştigarea Conferinţei de Vest, după campioana Golden State Warriors. Lupta devine şi mai intensă în Vest, dacă ne gândim că, tot în această vară, Chris Paul i s-a alăturat lui James Harden la Houston Rockets. 

Telekom Sport va transmite şi în acest an cel mai spectaculos baschet din lume. Noul sezon debutează pe 17 octombrie. 

Afla mai multe despre: carmelo anthonyoklahoma city thunderbaschetnba 

viewscnt
Articole similare