Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Negocierile Mutu - Burleanu s-au încheiat, iar "Briliantul" începe treaba la FRF. Ce rol va avea

Negocierile Mutu - Burleanu s-au încheiat, iar "Briliantul" începe treaba la FRF. Ce rol va avea

Echipa națională

Comentarii

Adrian Mutu şi Răzvan Burleanu s-au înţeles, iar fostul oficial al lui Dinamo va începe colaborarea cu FRF chiar din această săptămână. Mutu va fi manager sportiv al echipei de seniori.

UPDATE 18:30 Mutu a părăsit cu puţin timp în urmă sediul FRF, fără să facă declaraţii. Acesta s-a rezumat la a spune doar că va ţine o conferinţă  de presă în care va discuta despre implicarea sa în cadru Federaţiei Române de Fotbal. Sursele Telekom Sport informează că cele două părţi s-au înţeles.

Mutu va avea un rol în departamentul tehnic, urmăd să asigure relaţia dintre echipa naţională şi cluburi. Mutu va începe oficial munca la FRF chiar din această săptămână.

"Mutu va fi manager sportiv la nivelul echipei naţionale A", a declarat Mihai Stoichiţă, şeful Comisiei Tehnice a FRF.

77 de selecţii are Mutu pentru echipa naţională

35 de goluri a marcat Mutu pentru România, fiind golgheterul all-time al naţionalei, la egalitate cu Gheorghe Hagi


UPDATE 17:40 Consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin, a dezvăluit în direct la Telekom Sport detalii din negocierile purtate de şeful Federaţiei cu Adrian Mutu. Conform spuselor lui Vochin, una din atribuţiile pe care Mutu le va avea la FRF va fi să menţină legătura cu reprezentanţii cluburilor care trimit jucători la echipa naţională a României.

"Preşedintele urma să-i prezinte lui Adi Mutu poziţia în care îl vede în Federaţie. În urma acestei întâlniri

Una dintre nevoile Federaţiei a fost de mai mult timp să aibă o personalitate care să facă legătura între cluburile care dau jucători naţionalei şi echipa naţională.

Au fost cazuri de jucători care veneau cu probleme. Se ştie că la nivel de juniori cluburile de afară nu sunt obligate să dea jucătorii şi era nevoie ca antrenorii să intre în tot felul de negocieri cu reprezentanţii cluburilor. Eu sunt de părere că antrenorul trebuie să se ocupe să antreneze şi nimic mai mult. Antrenorul trebuie degrevat de aceste probleme. Nu vorbesc de naţionala mare, dar erau situaţii la juniori în care antrenorul trebuia sa facă rost de mingi pentru antrenamente. Aici a intervenit team-managerul, care să se ocupe de aceste situaţii.

Asta este doar una dintre nevoi", a declarat Andrei Vochin la Telekom Sport.


Adrian Mutu şi-a anunţat plecarea de la Dinamo, iar acum se preagăteşte să semneze cu Federaţia Română de Fotbal. Fostul internaţional român a ajuns la sediul FRF şi negociază ultimile detalii contractuale cu forul condus de Răzvan Burleanu. Rămâi pe www.telekomsport.ro pentru informaţii de la faţa locului..

Conform informaţiilor obţinute de Telekom Sport, Mutu va ocupa o funcţie în comisia tehnică şi se va ocupa de relaţiile internaţionale.

"FRF mi-a propus un proiect greu de refuzat şi, deşi am petrecut o perioadă foarte frumoasă la Dinamo, alături de nişte oameni profesionişti şi dedicaţi, am hotărât să accept noua aventură. La Dinamo am reuşit să câştig un trofeu în această perioadă şi vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am colaborat pentru a obţine această performanţă. Sper să fie primul trofeu dintr-o serie cât mai lungă pentru câini. Rămân în suflet cu momentele extraordinare trăite alături de echipă şi, pe retină, cu coregrafiile impresionante ale suporterilor. Hai Dinamo! Hai România!", declara Adrian Mutu pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Afla mai multe despre: mutufederatia romana de fotbalbriliantulmutu la frf,  

viewscnt
Articole similare