Experiențe împreună.
You are here:

Mutu trage concluzia după 0-3 cu Olanda: ”Romania nu e Italia, nu e Franta, Romania e la un nivel mediu”

Mutu trage concluzia după 0-3 cu Olanda: ”Romania nu e Italia, nu e Franta, Romania e la un nivel mediu”

Echipa națională

Naţionala României a pierdut meciul cu Olanda, scor 0-3. Adrian Mutu recunoaşte că succesul batavilor este unul clar, însă crede că scorul este unul mincinos.

"Victorie clara, la scor, dar nu e realitatea din teren. Olanda a jucat mai bine, a fost mai buna, dar diferenta e prea mare. E un punct de la care trebuie sa pornim. E un dus rece, trebuia sa vina si pentru Contra. Stim ce trebuie sa construim, a avut curaj sa schimbe lotul, sa aduca jucatori, nu cred ca a facut nimeni atatea schimbari, nu dau nume, nu vreau polemica. Cred ca suntem pe un drum bun, viitorul suna bine si o sa vedeti ca o sa fie.

Romania nu e Olanda, nu e Italia, nu e Franta, Romania e undeva la un nivel mediu, noi incercam sa facem reconstructie cu cat mai multi tineri, incercam sa dam Romaniei acea mentalitate si acea ambitie de a juca sub tricolor, e un proces prin care trecem. Cred ca acum ne dam seama cat mai avem de muncit. O sa vedeti, Cosmin o sa faca schimbari mari, o sa aduca multi tineri, e un proces necesar pentru fotbalul romanesc.

Evem nevoie de o echipa, pentru a o construi trebuie sa vedem la ce nivel suntem. Probabil, Turcia e sub noi, ati vazut ca au pierdut si cu Albania, nu ala a fost meciul care ne spune unde suntem, asta e", a spus Mutu.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
VIDEO | Griezmann, execuţia serii în Liga Campionilor! 8 goluri la PSG - Celtic! Toate reuşitele sunt AICI!PlayPlay

Din nou PSG a reuşit să iasă în evidenţă, câştigând cu scorul de 7-1 de Celtic. Asta în condiţiile în care scoţienii au deschis scorul în minutul 2! Griezmann îşi are şi el locul în reluările din această seară, marcând din foartfecă în victoria pe care Atletico madrid a bifat-o cu AS Roma, scor 2-0. Cel mai aşteptat meci al zilei, Juventus - Barcelona s-a încheiat 0-0.