Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mutu trage concluzia după 0-3 cu Olanda: ”Romania nu e Italia, nu e Franta, Romania e la un nivel mediu”

Mutu trage concluzia după 0-3 cu Olanda: ”Romania nu e Italia, nu e Franta, Romania e la un nivel mediu”

Echipa națională

Comentarii

Naţionala României a pierdut meciul cu Olanda, scor 0-3. Adrian Mutu recunoaşte că succesul batavilor este unul clar, însă crede că scorul este unul mincinos.

"Victorie clara, la scor, dar nu e realitatea din teren. Olanda a jucat mai bine, a fost mai buna, dar diferenta e prea mare. E un punct de la care trebuie sa pornim. E un dus rece, trebuia sa vina si pentru Contra. Stim ce trebuie sa construim, a avut curaj sa schimbe lotul, sa aduca jucatori, nu cred ca a facut nimeni atatea schimbari, nu dau nume, nu vreau polemica. Cred ca suntem pe un drum bun, viitorul suna bine si o sa vedeti ca o sa fie.

Romania nu e Olanda, nu e Italia, nu e Franta, Romania e undeva la un nivel mediu, noi incercam sa facem reconstructie cu cat mai multi tineri, incercam sa dam Romaniei acea mentalitate si acea ambitie de a juca sub tricolor, e un proces prin care trecem. Cred ca acum ne dam seama cat mai avem de muncit. O sa vedeti, Cosmin o sa faca schimbari mari, o sa aduca multi tineri, e un proces necesar pentru fotbalul romanesc.

Evem nevoie de o echipa, pentru a o construi trebuie sa vedem la ce nivel suntem. Probabil, Turcia e sub noi, ati vazut ca au pierdut si cu Albania, nu ala a fost meciul care ne spune unde suntem, asta e", a spus Mutu.

Afla mai multe despre: muturomanianationala 

viewscnt
Articole similare