Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci, apariţie specială la un eveniment de gală. ”Zeiţa” gimnasticii mondiale, ţinută unică dedicată României | FOTO

Nadia Comăneci, apariţie specială la un eveniment de gală. ”Zeiţa” gimnasticii mondiale, ţinută unică dedicată României | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Nadia Comăneci (62 de ani) surprinde cu fiecare apariţie, iar cea mai recentă a apărut alături de actorul Eric Braeden (82 de ani).

Nadia Comăneci, ţinută specială dedicată României

Nadia Comăneci şi-a făcut apariţia la cel de-al 11-lea eveniment anual ”Gold Meets Golden”, eveniment ce a avut loc sâmbată, la data 9 martie, în Beverly Hills, California.

Alături de ”Zeiţa” gimnasticii mondiale a fost şi reputatul actor din serialul ”Tânăr şi neliniştit”, Eric Braeden. Cei doi au participat la Los Angeles, cu ocazia acestei sărbători anuale.

Este pentru a zecea oară când Nadia Comăneci este prezentă în cadrul acestui mare eveniment care aduce laolaltă multe celebrităţi din toată lumea.

"Am ales o ţinută sport. Pentru că este anul Jocurilor Olimpice sigur ca m-am gândit să port echipamentul Team România. Am luat cu mine şi una dintre medaliile de aur, la care ţin foarte mult", a precizat Nadia, pentru Orange Sport.

Recent, Nadia Comăneci a rememorat şi întâlnirea cu inegalabilul artist Elton John, ce a avut loc la Gala Premiilor Oscar, în urmă cu mai mulţi ani.

Nadia va fi prezentă la premiera filmului "Nasty"

Cum la finalul lunii aprilie este programată premiera filmului "Nasty", dedicat vieţii lui Ilie Năstase, fosta mare gimnastă şi-a propus să fie prezentă la lansarea acestui film.

"Intenţionez să-mi fac programul de aşa manieră încât să pot veni în ţară pentru a asista la această premieră. Sunt sigură că va fi un film de mare succes" , a adăugat Nadia Comăneci.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: nadia comanecijocurile olimpicegimnastica 

viewscnt
Articole similare