Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci, mesaj special pentru Simona Halep după verdictul favorabil de la TAS

Nadia Comăneci, mesaj special pentru Simona Halep după verdictul favorabil de la TAS

Simona Halep

Comentarii

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne i-a redus suspendarea Simonei Halep de la 4 ani la nouă luni.

Reacţia Nadiei Comăneci după vestea uriaşă primită de Simona Halep

Nadia Comăneci, legenda gimnasticii mondiale, a oferit o reacţie imediat după decizia favorabilă dată de TAS în cazul Simonei Halep. Fosta mare gimnastă şi-a exprimat entuziasmul pentru revenirea Simonei Halep şi abia aşteaptă să o vadă pe teren.

„Era şi timpul! Simona Halep se poate întoarce pe teren după ce suspendarea de 4 ani a fost redusă. Abia aştept să o revăd pe teren”, a scris Nadia Comăneci pe reţelele de socializare.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi TAS.

Toni Iuruc, prima reacţie după ce i-a fost redusă suspendarea Simonei Halep: „Vă rog să înţelegeţi un lucru!”

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă din partea TAS. Tribunalul elveţian i-a redus suspendarea, de la 4 ani la 9 luni.

În urma audierilor din perioada 7-9 februarie 2024, Simona Halep s-a ales cu pedeapsa pentru dopaj redusă de la 4 ani la 9 luni, informează sursele Orange Sport.

Fostul soţ al dublei câştigătoare de Grand Slam a oferit o primă reacţie. Deşi nu a vrut să comenteze prea mult situaţia, Toni Iuruc a declarat că se bucură foarte tare pentru vestea bună primită de Simona Halep.

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: nadia comanecisimona haleptenisdecizie tas 

viewscnt
Articole similare