Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Nadia Comăneci revine în România! "Aşa mi-am propus, pentru el". Prezenţa sa în Oklahoma a generat o întâlnire de top la nivel diplomatic, cu ambasadorul român

Nadia Comăneci revine în România! "Aşa mi-am propus, pentru el". Prezenţa sa în Oklahoma a generat o întâlnire de top la nivel diplomatic, cu ambasadorul romângalerie foto

Sporturi

Comentarii

În fiecare an, Nadia Comăneci, cea mai valoroasă gimnastă a României din toate timpurile, organizează în oraşul american Oklahoma o competiţie de gimnastică denumită după numele ei.

Competiţia în sine se bucură de un real succes dar şi de un mare interes la nivel intern şi internaţional. Aflată la cea de-a 31-a ediţie, întrecerea care s-a bucurat de prezenţa a peste 900 de gimnaste. 

Micile sportive au avut astfel posibilitatea să concureze într-o competiţie de top dar şi să o cunoască personal pe "Zeiţa" de la Montreal.

Dincolo de planul sportiv Nadia a mai generat şi un eveniment diplomatic foarte important pentru România. 

Ambasadorul nostru în Statele Unite ale Americii, Dan Andrei Muraru, invitatul Nadiei la această competiţie, a fost primit de David Holt, primarul oraşului Oklahoma. "Sunt bucuroasă că şi de această dată competiţia a ieşit foarte bine. Toate fetiţele prezente au concurat la un nivel înalt ceea ce este important pentru ele. M-a bucurat şi prezenţa domnului Ambasador Muraru, care a oferit medaliile echipei câştigătore", a declarat Nadia Comăneci pentru Orange Sport.

Nadia Comăneci vine în România pentru lansarea filmului "Nasty"

Nadia Comăneci şi-a propus să revină în ţară la lansarea filmului "Nasty", dedicat vieţii lui Ilie Năstase. "Aşa mi-am propus să revin în ţară cu ocazia lansării filmului, care sunt convinsă că va fi un film de mare succes", a adăugat Nadia pentru Orange Sport.

În regia lui Tudor Giurgiu, filmul documentar Nasty, despre viaţa lui Ilie Năstase, are premiera programată pe 19 aprilie 2024. 

Afla mai multe despre: nadia comanecinadia comaneci romania 

viewscnt
Articole similare