Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli - Chievo 0-0. Surpriză de proporţii pe San Paolo. Trupa lui Ancelotti ţinută în şah de ultima clasată

Napoli - Chievo 0-0. Surpriză de proporţii pe San Paolo. Trupa lui Ancelotti ţinută în şah de ultima clasată

Serie A

Comentarii

În ciuda faptului că a dominat autoritar meciul de pe teren propriu cu lanterna roşie, Chievo Verona, Napoli nu a reuşit să obţină cele 3 puncte în duelul de pe San Paolo. Partida a fost transmisă în direct, pe site-ul www.telekomsport.ro

Napoli a terminat cu o posesie de 63% partida, cu 10 şuturi pe spaţiul porţii şi alte 6 în afara porţii. Nu mai puţin de 19 cornere a avut gruparea napoletană, iar portarul Sorrentino a intervenit în 5 rânduri salvator. Alb-albaştrii au reuşit un total de 577 de pase complete, dar nimic din toate acestea nu a fost suficient ca formaţia gazdă să câştige meciul cu lanterna roşie din Serie A. 

Gazdele au luat cu asalt poarta veronezilor pe finalul meciului, dar veteranul Sorrentino a reuşit să-i blocheze în situaţii limită pe Mertens, Insigne sau Koulibaly.

Ultima clasată din Seria A a bifat astfel o remiză de moral, foarte importantă. Galben-albaştrii rămân pe ultima poziţie în clasament, iar speranţele salvării sunt în continuare mici. 

Napoli pierde contactul cu Juve, care are acum 8 puncte peste formaţia lui Carlo Ancelotti. Iar etapa viitoare se anunţă foarte dificilă pentru napoletani care merg la Atalanta, formaţie foarte bună pe teren propriu.

Afla mai multe despre: napolichievoserie a 

viewscnt
Articole similare