Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Napoli - Torino. Presiune uriaşă pentru gazde

Napoli - Torino. Presiune uriaşă pentru gazde

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Napoli - Torino Italia 06.05.2018. Bologna a condus-o aseară pe Juventus, dar, în final, liderul din Serie A a câştigat cu 3-1. Napoli trebuie să câştige neapărat astăzi pentru a păstra şanse matematice.

Ponturi pariuri Napoli - Torino Italia 06.05.2018

Eşecul clar de la Firenze, scor 0-3, a pus capăt unei serii de şapte meciuri fără înfrângere, timp în care napoletanii au înregistrat patru victorii şi trei remize. Se remarcă victoria cu Juventus, scor 1-0, care nu îi ajută însă cu nimic pe napoletani acum. Pe teren propriu, Napoli a pierdut doar două meciuri în acest sezon, cu AS Roma şi cu Juventus. În rest, 13 victorii şi 2 remize. A fost singura echipă care a reuşit să ţină pasul cât de cât cu Juventus şi cu Lazio din punct de vedere ofensiv. Echipa a marcat 71 de goluri în cele 35 de etape scurse până acum. Din totalul de 17 meciuri disputate pe Stadio San Paolo, doar în cinci dintre ele echipa nu a reuşit să marcheze mai mult de un gol.

Cote bune şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc chiar acum!

Ponturi pariuri Napoli - Torino Italia 06.05.2018

Ocupă locul 10 în clasament, la 11 puncte în urma locurilor de cupe europene. Nicio şansă deci pentru o participare în UEFA Europa League în sezonul viitor. Vine după o serie de patru meciuri fără victorie în campionat, dintre care ultimele două au fost eşecuri (1-2 cu Atalanta şi 0-1 cu Lazio). Are o singură victorie în deplasare în ultimele nouă meciuri. Este vorba despre succesul cu 4-0 de la Cagliari. În rest, au fost patru remize şi patru înfrângeri. Este obişnuită să marcheze în deplasare. În perioada mai sus amintită de nouă meciuri, în şase dintre ele a reuşit să marcheze, chiar dacă rezultatele nu au fost cele dorite.

Napoli - Torino Peste 3,5 @ 2.10

Afla mai multe despre: napolitorinoitaliaserie ahamsikponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare