Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NBA | Momente inedite la Toronto Raptors - Chicago Bulls 105-109. Cum să influenţezi soarta unui meci fără să intri pe teren | VIDEO

NBA | Momente inedite la Toronto Raptors - Chicago Bulls 105-109. Cum să influenţezi soarta unui meci fără să intri pe teren | VIDEO

NBA

Comentarii

Meciul Toronto Raptors - Chicago Bulls, din Play-In Tourament, a oferit momente care ies din sfera tiparului în baschetul profesionist american şi a influenţat, mai mult sau mai puţin, rezultatul final al acestei dispute de maximă importanţă, într-un moment decisiv al sezonului din NBA.

NBA | Momente inedite la Toronto Raptors - Chicago Bulls 105-109. Cum să influenţezi soarta unui meci decisiv fără să intri pe teren | VIDEO

Meciul din NBA dintre Toronto Raptors şi Chicago Bulls, disputat în noaptea de miercuri spre joi, s-a terminat cu victoria lui Bulls, scor 109 la 105, în cadrul Play-In Tournament.

Într-un duel cu nenumărate răsturnări de situaţie, este de menţionat faptul că cei de la Toronto au terminat cu 18 din 36 la libere, un procentaj absolut groaznic pentru un meci de asemenea importanţă, astfel că echipa canadiană a fost eliminată.

Motivul acestei situaţii este faptul că fiica lui DeMar DeRozan de la Chicago, fost jucător la Toronto în primii nouă ani de carieră, a ţipat la fiecare liberă a adversarilor încât se auzea în uriaşa sală de 19.800 locuri.

Strigătele acesteia se aud la fiecare liberă a lui Raptors, mai ales în sfertul patru, când este arătată în mai multe cadre pe transmisiunea directă oferită de americani.

Totodată, fata este alături de tatăl ei, DeMar DeRozan, la interviul de la finalul meciului de la Toronto.

În aceeaşi noapte, a avut loc un meci eliminatoriu în Play-In Tournament, New Orleans Pelicans - Oklahoma City Thunder, scor 118-123.

În urma acestor jocuri decisive, Chicago urmează să joace cu Miami, iar Oklahoma cu Minnesota, pentru un loc în play-off-ul NBA 2023.

În sezonul regulat, Chicago Bulls a termins pe locul 9, cu 40 de victorii şi 42 de eşecuri, în timp ce Toronto Raptors a încheiat pe locul 10, cu un bilanţ de 41-41. 

Afla mai multe despre: nbatoronto chicago 

viewscnt
Articole similare